Michelisz Norbert csapatával hátrányos helyzetűeket támogat

Közzétéve:
2019-09-27, 12:00

Michelisz Norbert csapata a M1RA, a Hyundai Magyarország és a pécsi Kart Aréna közösen több mint kétmillió forinttal segíti az ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesületét.

Michelisz Norbert és a M1RA Augusztus 24-én rendezte meg közönségtalálkozóját, amelynek programjában jótékonysági gokartverseny is szerepelt. A nevezési díjak összegét a M1RA, a Hyundai Magyarország és a gokartversenynek otthont adó Kart Aréna felajánlása egészítette ki, így összesen 2 millió 305 ezer forintot juttattak el az ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesületéhez.

„Nekem megadatott a gondtalan gyermekkor, és ma is azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek csinálni. Szerencsés helyzetben vagyok, amiért csak hálás lehetek, de már gyerekként is azt vettem észre magamon, hogy érzékenyen érint, ha mások hátrányosabb helyzetben vannak, és nem tudok segíteni rajtuk. Ezért is örülök, hogy most már másodszor tudunk valódi segítséget nyújtani egy általunk nagyra becsült szervezetnek” – hangsúlyozta Michelisz Norbert.

Michelisz Norbert az ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesületénél

Tavaly hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első közönségtalálkozót, ezután egy csaknem 1,7 millió forint értékű klinikai műszer és szenzor megvásárlásával segítették a pécsi Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány munkáját. 2019-ben miért az értelmi fogyatékosokkal foglalkozó ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesületére esett a választásuk?

Michelisz Norbert ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesületének egyik termében

„Évekkel ezelőtt találkoztam először Bali Bogival és csapatával egy autista fiú révén, akit a feleségemen, Johannán keresztül ismertem meg. Ezután mindketten jártunk az egyesületnél, a saját szemünkkel láttuk, hogy milyen fontos munkát végeznek. Tudjuk, hogy jó kezekbe kerül az összeg. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki a közönségtalálkozón hozzájárult az adományhoz, kiváltképp hálás vagyok a Hyundai Magyarország és a Kart Aréna nagylelkű támogatásáért!” – emelte ki Michelisz Norbert.

Bali Boglárka az ÉFOÉSZ Baranya Megyei Egyesületének elnöke, elárulta, hogy pontosan mire fordítják majd a támogatást.

Az adomány átadásánál jelenlévők

„Nyaralást szervezünk belőle az egyesülethez tartozó sérülteknek. A korábbi években ezt pályázatok útján igyekeztünk megoldani, de idén sajnos nem volt lehetőségünk erre. Ezért is nagy segítség a támogatás, mert így jövőre mintegy ötven értelmi fogyatékos felnőttnek szerezhetünk élményt, ami a világ összes kincsét jelenti majd nekik. Emellett fő célunk, hogy munkát teremtsünk az értelmi fogyatékosoknak, és ebből az összegből arra is jut majd, hogy a foglalkoztató csoportjainkat fejleszteni tudjuk” – fogalmazott Bali Boglárka.

Forrás:

M1RA Média

További autós hírek

“Nem mindennapi lélekjelenlét kellett annak az autósnak ahhoz, hogy megakadályozzon egy gázolást. A férfi szerda éjjel sétált a forgalommal szemben…

Intézkedéscsomagot tett le a  miniszterelnök és a kormány asztalára Lázár János, a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos, amiben többek között…

Ezen pörög a Net 3 napja! Azt fejtegetitek ki volt a hibás. A fő kérdés, hogy itt van-e 2 párhuzamos…

A tegnapi cikkünkre hatással küldte el nekünk ezt a videót olvasónk. Ezúttal a belső sávban, szintén az M3-ason, a betonterelő…

Életét vesztette a Csobánkánál történt balesetben megsérült gyermek – írja a police.hu.  Ahogy arról mi is beszámoltunk, eddig tisztázatlan okból…

Kapcsolódó írások

Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.
Michelisz Norbert a Hyundai magyarországi nagykövete lett - INTERJÚ!
2018. március 05.
Sajtótájékoztatót tartott a Hyundai Magyarország, ahol bejelentették, hogy Michelisz Norbert autóversenyző, hivatalosan is a márka arca lett. A WTCC ezüstérmes pilótával interjút is készítettünk.
WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
A Samsung önvezető autót fog tesztelni
2017. május 04.
A koreai infrastruktúráért és közlekedésért felelős minisztérium engedélyt adott a Samsungnak, hogy elkezdhesse az önvezető autó rendszerét tesztelni