2019. április 23. | 11:10

A húsvéti szünetben sorsolt lottószámok valakinek meghozták a szerencsét - most bemutatom, milyen használtautót vásárolhatsz, ha te voltál a szerencsés

A húsvéti szünetben, 2019. április 20-án, a 16. héten sorsolt lottó ötös számokat egy szerencsés játékosnak sikerült eltalálnia. A 4,171 milliárd forintos lottónyeremény minden idők 3. legnagyobb magyar ötöslottó nyereménye. Atya-úr-isten!  Nem árulok el nagy titkot, ha megsúgom, hogy nem én voltam az - garantálom, ha én lettem volna ez a szerencsefia, nem cikket írok a lottónyereményből vásárolható szuperdrága autókról, hanem legalább az egyiket, de inkább mindet meg is vásárolom. 

Na de félre a tréfával: ha a 14, 21, 53, 60, 90 számokat húztad be a szelvényeden a mostani szombati sorsolásra, akkor van egy jó hírem: Magyarországon szinte bármilyen autót megvásárolhatsz.

De tegyük fel, kedves nyertes, nem akarsz feltűnést kelteni, ezért inkább használt autót vennél. Nagyon jó döntés! Túl azon, hogy se a pénzéhes rokonok, se a barátok nem fognak majd gyanút (na jó, csak ironizálok), az új autók vásárlásakor kikerülhetetlen értékromlást is elkerülheted, sőt adott esetben sikerülhet egy olyan modellt kifognod, ami hosszútávon még pénzt is fog hozni a konyhára! Következzenek tehát, mik a hazai használtautó-piacon elérhető legdrágább autók!

Milyen használt autót vegyél a lottónyereményedből?

HAHU, Pagani Huayra, 2013

A legrégebbi motoros, a hasznaltauto.hu viszi a prímet ezen a téren, a legnagyobb értékű használt gépjárművet jelenleg náluk hirdetik. 

A Pagani Huayra ára csekély 651 000 000 forint, vagy átszámítva kicsivel több, mint 2 000 000 euró. És hogy szerencsés lottómilliárdosként mi vár Rád? Egy alig 4500 kilométert futott, V12-es benzines motor, amely 10,7 litert eszik százon. Mindössze 2,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra, a motor kiviteltől függően legalább 730 lóerőre képes. Mielőtt megkérdeznéd, megnyugtatlak, igen, automata klíma is van benne.)

Az elképesztő, eszetlenül drága - ne aggódj, azért jut is, marad is, ha megveszed - sportkocsit Quedlinburgból szállították Budapestre, és a jelenlegi második tulajdonos szerint akár befektetésnek is jó ötlet, mivel “ennek az autónak csak felfelé megy az ára”. Lottómiliárdosként tehát megnyugodhatsz, ha ebbe az autóba fektetsz, egyetlen irigy másodunokatestvéred sem mondhatja majd, hogy a nyeremény elvette az eszed, és csak szórod a pénzed felesleges luxusholmikra. 

Pagani Huayra hirdetés részletei a HAHU-n.

Kocsi.hu, Ferrari 488 GTB, 2018

A HAHU-t követő második használtautós portál, a kocsi.hu legdrágább ajánlatai közül is akad figyelemreméltó. A sárga színű Ferrari 488 GTB-t 86 160 000 forintért vesztegeti német gazdája. Ez a darab egészen friss, 2018-as, szintén alig futott kategória a maga 6600 km-ével. Benzines, az előző autóhoz képest kicsivel kevesebb, 670 lóerő teljesítményre képes. 

Ha nem csak az ötöst húztad be, hanem Magnum-rajongó is vagy, akkor kimondottan Neked ajánlom ezt az autót: ugyanis a Magnum 2018-as rebootjában is egy variáns, a 488 Spider tűnik fel részről-részre. Ha ezt választod, akkor a MAH Zrt. vállalja a behozatalt.

Ferrari 488 GTB hirdetés részletei a kocsi.hu-n.

Jóautók, Ferrari 488 GTB, 2016

A jóautók.hu oldalon szintén egy Ferrari 488 GTB-t árusítanak rekordáru kocsiként. Csakhogy ez a jószág piros, 2016-os évjárat, és egy kicsit olcsóbb is, hiszen az ára 82 000 000 forint, de aligha okoz ez gondot ennyi pénzből, drága lottónyertes barátom! Ugyanis épp 50 ilyen Ferrarit tudnál vásárolni ennyi pénzből, és még némi aprópénz benzinre is maradna. Szintén benzines ugyanis a változat, 669 lóerőt jegyeztek a teljesítmény rubrikába. Kocsi.hu-s társához képest kicsit többet hajtották, de a 22 000 kilométer alapján még mindig mondható, hogy fedi a garázsban tartott, megkímélt autó kategóriát.

A többi jóautóhoz képest kevésbé dokumentált előélettel rendelkezik, szóval biztos, ami biztos alapon kérdezz rá a részletekre, ha emellett a piros autócsoda mellett döntesz. 

Ferrari 488 GTB hirdetés részletei a joautok.hu-n.

Járműpiac, Lambhorghini Gallardo, 2007

Naná, hogy a nyereményből a Járműpiacon talált, egy kissé idősebb, 2007-es Lamborghini Gallardóra is futná, hiszen csak 37 000 000 forintot kérnek érte. Korához képest ez az autó kimondottan keveset futott, 12 000 kilométert. A V10-es, benzines motor 520 lóerőre képes.

Habár 2006-ban a Top Gear az év álomautójává, majd 2009-ben az év autójává választotta, 2013-ban abbahagyták a gyártását, így alighanem ez is kitűnő befektetésnek ígérkezik. És amiatt se kell aggódnod, hogy az utcán nem fogják felismerni, milyen verdát hajtasz, ugyanis ez a filmekben és klippekben az egyik legtöbbet felhasznált autó, a rendezők egyszerűen imádják a gazdagságot, a menőséget, az ízlést, vagyis úgy általában véve a high life-ot a Lamborghinikkel prezentálni. Győződj meg róla, hogy amikor beszállsz, sehol egy undok, pénzsóvár nagynéni! 

Lamborghini Gallardo hirdetés részletei a Járműpiac oldalon.

Netriskautó, Audi A8, 2017

A netriskauto.hu legdrágább ajánlata már kimondottan aprópénznek tűnhet a számodra, ha a húsvéti nyúl Neked hozta a lottó ötöst, de azért egy kisebb, 30 nm körüli, I. kerületi garzonlakással épp pariban van az ára.  Ezt az A8-ast valamivel többet hajtották korábban ajánlott drága társainál, és nem is csodálom!

Megmondom őszintén, nem is értem, hogy egy ilyen elegáns, prémium kategóriás luxusszedánból egyáltalán hogy szállhat ki a tulajdonosa, és egyáltalán, miért akarná eladni? Benzines, 597 lóerős autó, összkerékhajtású járgány, a nyálam kicsordul!

Audi A8 hirdetés részletei a Netrsikauto.hu oldalon.

Kedves lottónyertes barátom, drága milliárdos autórajongó! Ha sikerült felkeltenem valamelyik autóhirdetés iránt az érdeklődésed, és ne adj isten, az üzlet nyélbe is üttetik, remélem, nem feledkezel meg se az Alapjárat, se azon belül az én érdemeimről - csak egy külsős cikkíró vagyok, de nagyon-nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön egy megfelelő használtautót találnod! 

Kellemes nézelődést, jó vásárlást, kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked! Jó egészséget! Az egész családnak! (A számom  06 4 171 000 000, az email címem pedig: fiatalvagyokkellapenz@email.com, ha bármire szükséged volna! Akármiben, bármiben segítek!!! És még egyszer: vigyázz a pénzéhes, pénzsóvár, irigy rokonokkal, barátokkal, akár hirtelen feltűnő ismerősökkel! Semmi más nem kell nekik, csak a pénzed!)