Nem gondoltam volna, hogy egy Lamborghini Aventador SVJ lehet csúnya. Itt az élő példa!

Közzétéve:
2019-11-19, 10:26

A cikkben szereplő Lamborghini Aventador SVJ megmutatja, hogy még egy ilyen alapvetően extravagáns autót is el lehet rontani.

Ez a feltűnő Aventador SVJ New York utcáin cirkál. A holografikus króm fólia igényesen lett felrakva, viszont már jó néhány évvel ezelőtt kimentek a divatból a hasonló külsővel rendelkező autók. Ennek azonban érdekessége, hogy bizonyos szögekből a króm többféle színben csillog, beleértve a lila és a kék árnyalatát is. Ezenfelül  számos króm lila részlettel és csíkkal is díszítették a szuper autó külsejét.

A króm Lamborghini Aventador SVJ elölről

Mintha ez még nem lenne elég gizda, a tulajdonos színes LED sorokkal szórta meg az oldalsó légbeömlő nyílás és az ajtók peremét, hogy még vadabb legyen az összkép. Egy ilyen autó hatalmas figyelmet kap, különösen New Yorkban. Azonban, ha ezt az Aventador SVJ-t Japánba szállítanák, könnyebben olvadna bele a környezetbe, mivel ott több száz extrém szuperautó cirkál őrült fóliákkal és LED-ekkel az utcákon.

Noha az SVJ jelenleg a vállalat legizmosabb Aventador-alapú modellje, ez nem marad így sokáig. Október végén a Lamborghini Squadra Corse versenyistálló kipróbált egy új, pályaorientált modellt.

A tesztelt kocsit egy 6,5 literes szívó, V12-es motor hajtja és legalább 830 lóerő leadására képes. Mindössze 40 darabot készítenek belőle és várhatóan év végéig be is vezetik őket a kínálatba.

Kapcsolódó írások

egyedi Lamborghini Aventador SV
2020. március 12.
A Lamborghini Aventador SV eleve ritka típus, az énekes viszont még emlékezetesebbé tette sajátját.
Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.

További hírek