péntek - 2023. június 02.
22 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 574 Ft
100 626 Ft
D 555 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Nem indítottak eljárást, pedig 130-cal csapódott be a BMW egy hálószobába

2023. március 16. | 11:15

A nagy tempó miatt nem vette be a kanyart és a falat kidöntve egy idős hölgy hálószobájában állt meg autója.

Valamiért sok sofőr érzi úgy, hogy vele akkor sem történhet baj, ha a megengedettnél egy kicsit gyorsabban megy. Ennek eredményeként rendszerint fetrengenek autósok árokban, tekerednek fel egy fára vagy mennek be egy ház falán, mint nemrég egy BMW-s.

Március 13-án este történt az eset Csepelen a Vasas utcában, ahol egy BMW benne több utassal valamilyen oknál fogva 130 km/óra körüli sebességgel haladt lakott területen belül. Ehhez nem is kellett több, mint egy enyhe kanyar és már nem tudta úton tartani autóját a sofőr - derül ki a TV2 anyagából.

Először egy füvesebb udvaron vetődtek át magas tempóval, majd egy családi ház falát találták el. Itt az autó kidöntötte a téglafalat és egy hálószobába beszorulva állt meg. A balesetben az autó eleje szinte szétszakadt, és az egyik kereke kitört.

A családi házban egy férfi és édesanyja lakik, az autó pont utóbbi hálószobáját találta el. Az volt a szerencséjük, hogy az idős hölgy éppen nem tartózkodott ott, amikor a többszáz kiló tégla leomlott.

A szomszédok beszámolói szerint az autóban többen is utaztak, de a baleset után kiszálltak és több irányba elmenekültek. A kiérkező rendőrök azonban a sofőrt még a helyszínen találták és elfogták.

A balesetben ő sem sérült meg és elismerte, hogy hibázott, mert túl gyorsan hajtott. A kárt neki kell kifizetnie teljes egészében emellett pedig bírságot kapott, de érdekes módon nem indítottak eljárást ellene.

Depositphotos
Ittasan okozott súlyos balesetet, majd helyet cserélt egy kiskorúval, hogy ne kapják el - VIDEÓ Az EU-s országok egy csoportja a kibocsátási normák enyhítéséért küzd

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!