Január 11-13 között kerül megrendezésre a Tokiói Autószalon, ahol a Nissan próbálja magát minél jobban belopni a közönség szívébe. Teszi ezt úgy, hogy ebben segítségére lesz a Nissan márkanagykövete, a Grand Slam-bajnok Naomi Osaka, aki beszállt 1-2 modell tervezésébe is. Már ami a látványt illeti. Naomi Osaka ötletei alapján kapott a Nissan X-Trail egy vadító matt fekete-arany külsőt, amihez egy sportos fekete belső, bőr elemekkel társul.

Nissan X-Trail a Tokiói Autószalonon

A teniszező nem csak az X-Trail kapcsán segít be a Nissannak, de ott van egy másik projektben is: a keze nyomát viseli egy limitált példányszámban kiadandó GT-R is! A limitált példányszám itt tényleg nagyon keveset jelent, alig 50 darabot fognak gyártani ebből a speciális GT-R-ből, ami Midnight Opal fényezéssel (ami egy egészen jól mutató sötétlila szín), fekete belsővel, Oszaka Naomi felelt a színvilág kialakításáért.

Nissan GT-R

Persze ha éppen nem vagy annyira oda a lila színért, kérheted a fekete, vagy fehér színben is a GT-R-t, csak hogy konzervatív színekkel is rendelhesd az 50 darabos limitált kiadást.

De nem csak „hétköznapi” modellekkel áll elő a Nissan a Tokiói Autószalonon, hanem például egy egészen kis mókás négykerekűvel. A Nissan ugyanis a Juke-ból készített egy olyan modellt is, ami kerekek helyett lánctalpakat kapott, hogy tökéletesen tudjon haladni havas terepen. Nem lesz a Juke Adventure-ből tömeggyártott modell, a lánctalpas jószág ugyanis csak tanulmányautó marad. Tanulmányautóhoz képest viszont szórakoztató, azt meg kell hagyni.

Hójáró Nissan Juke tanulmányauót

Nem ez lesz az egyetlen tanulmányautó, amivel japán közönség előtt elő akar rukkolni a Nissan, ott lesz az Elgrand Sports Premium is. Az Elgrand csak Ázsiában kapható, bár arra kíváncsi lennék, hogy a többi furgon között hogyan teljesítene az európai/amerikai piacokon is.

Nissan Elgrand tanulmányautó