Nyerd meg a pápa által megáldott Lamborghinit!

Közzétéve:
2018-12-10, 14:06

Egy jótékonysági sorsoláson alig háromezer forint befizetésével is te lehetsz a győztes

Talán veled is megtörtént már, hogy összetetted a két kezed és azt kívántad, bárcsak lenne egy Lamborghinid. Most a pápa segedelmével és egy kis szerencsével ez is megvalósulhat!

Még 2018 májusában történt, hogy elárvereztek egy fehér-arany fényezésű Lamborghini Huracánt, több mint 860 ezer dollárért (243 millió forint). Ami még érdekesebb, hogy nem azért kerül ennyibe, mert egy tuningolt példány lenne, vagy mert valamilyen egyedi pakett van rajta. Teljesen másból fakad hatalmas értéke, még pedig abból, hogy Ferenc pápa volt az első tulajdonosa, aki meg is áldotta és dedikálta a kocsit.

Ferenc pápa által dedikált Lamborghini Huracán elölről

A tulajdonosa most pedig gondolt egyet, és felajánlotta jótékonysági célra a szupersportkocsit. Méghozzá oly módon, hogy egy amolyan „tombolafélére” lehet benevezni tíz dolláros (2830 forint) minimum összeggel. Ezért 10 „jegyet” kapsz, mellyel ha szerencséd van megnyerheted a Huracánt. Amennyiben jobb esélyekkel szeretnél indulni a sorsoláson, a maximális befizethető pénzmennyiség ötezer dollár (1,4 millió forint), mely 50 ezer „jegyhez” juttat hozzá. Minél többet adományozol tehát, annál nagyobbak az esélyeid arra, hogy ez az álomautó parkoljon a házad előtt.

Ferenc pápa által dedikált Lamborghini Huracán oldalról

A jótékonysági megmozdulást az Omaze bonyolítja le, mely már számos hasonló jellegű projektet hajtott végre. Az összegyűlt pénzt a háborúk során lerombolt települések újjáépítésére, az emberkereskedelem áldozatainak megsegítésére és a szegények gyógyítására fordítják. A fődíj nem más, mint egy 573 lóerős Huracán, mely 3,4 másodperc alatt van százon, a végsebessége pedig 300 km/óra felett van.

A nyereményjáték a cikk megjelenésétől számítva még ötven napig tart, az ünnepélyes díjátadón pedig Ferenc pápa és a Lamborghini vezetője, Stefano Domenicali adja át az autót a szerencsés tulajnak.

Ferenc pápa által dedikált Lamborghini Huracán hátulról

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Lamborghini Huracán Evo szemből fotózva
2019. november 13.
A 2021-ben érkező Lamborghini Huracánban már nem egy V10-es visít majd.
Dupla áron kelt el Ferenc pápa Lamborghinije
2018. május 15.
Az előzetes becslésnél kétszer drágábban, 715 ezer euróért, vagyis hozzávetőleg 223 millió forintért kelt el Ferenc Pápa egyedi Lamborghinije.

További hírek