Ököllel támadt a másikra, pedig neki volt STOP táblája

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-02-27, 11:22

A koccanásos baleset vétlen sofőrje megsérült a bekapott ütésektől.

Csütörtök délelőtt koccanásos baleset történt Soroksáron: a Templom utca–Vecsés utca kereszteződésében egy személygépjármű és egy teherautó ütközött egymással. A vétkes járművezető a másik autóst hibáztatta, majd ököllel neki is esett a vétlen sofőrnek.

A balesetről Bereczki Miklós számolt be, a politikus felháborodott a történteken. Kiderült ugyanis, hogy a piros személyautót vezető sofőrnek STOP táblája volt, de elmulasztott elsőbbséget adni a teherautónak. A vétkes sofőr nem volt hajlandó belátni azt, hogy hibázott, sőt, még neki állt feljebb ebben a helyzetben. A szóváltás után a vétkes sofőr ököllel esett neki a teherautó sofőrjének, akit súlyosan megsebesítettek a bekapott parasztlengők.

Megvert sofőr

A rendőrök és a mentők gyorsan kiérkeztek a helyszínre, így a teherautó sofőrje rövid időn belül orvosi ellátásban részesült. A vétkes sofőr maga alatt vágta a fát, hiszen előbb megsértette a KRESZ-t, majd testi sértést követett el (ha a teherautó sofőrje nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, akkor az őrjöngő autós bajba kerülhet, ugyanis a szándékosan elkövetett súlyos testi sértés bűntettnek számít Magyarországon).

Itt történt a baleset:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Facebook

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek