Őrületes leárazásba kezdett a Dodge a rajongók legnagyobb örömére

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-07, 08:14

A program minden Challenger, Charger és Durango modellt érint.

A Dodge bejelentette, hogy elindítja a Power Dollars névre keresztelt programját, ami egy óriási leárazást takar. Hogy ez mit is jelent pontosan? Azt, hogy a Challenger, a Charger és a Durango modellek most sokkal olcsóbban lesznek elérhetőek, az autókra lóerőnként 10 dolláros kedvezményt kapnak a vásárlók.

Korlátozás pedig nincsen, vagyis a fent említett három modell összes specifikációjára érvényes lesz a leárazás. Így például a 797 lóerős Challenger SRT Hellcat Redeye 7 970 dollárral fog kevesebbe kerülni a program végéig. A 707 lóerős Charger SRT Hellcat pedig értelemszerűen 7 070 dollárral kedvezőbben, míg a 475 lóerős Durango SRT 4 750 dollárral olcsóbban lesz elérhető.

Challenger SRT Hellcat Redeye oldalról

A program célja az, hogy minél több kocsit el tudjon adni a vállalat a rajongóknak, illetve azoknak az autótulajoknak is szeretne kedvezni a Dodge, akik már régóta szeretnének egy erősebb modellre váltani, de ez eddig túl megterhelő lett volna nekik anyagilag. Az egyik legolcsóbb választás a 305 lóerős Challenger lehet, a 3 050 dolláros csökkentés után az alacsonyabb ár, sok embert ösztönözhet vásárlásra.

A Dodge nem titkolt célja az is, hogy fellendítse a Challenger eladási mutatóját, az ugyanis 23 százalékkal bezuhant a 2018-as évhez képest.  A Power Dollars program egyébként már elindult, és 2020 elejéig biztosan folytatódik.

Kapcsolódó írások

1966 Lincoln Continental, fekete 2+2 kupé, ültetett
2018. október 26.
Most végre megtudhatod, melyik autók voltak az amerikai autógyártás történetének legtermetesebb példányai!
1970 Plymouth Superbird, babakék, versenyautó, elölnézet, oldalnézet, jobbról
2019. október 12.
A XX. században a Chrysler divíziói számos nagyszerű autót adtak az USA-nak, melyek nagy hatással voltak az cégcsoport fejlődésére. Ma ezek közül ismerhetsz meg tízet!

További hírek