Összetört néhány vadiúj Supra egy magyar rendszámú kamionon

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-18, 14:45

Egy másik kamion érhette utol hátulról.

Útnak indultak az első, ötödik generációs Toyota Supra szállítmányok Ausztriából, ám néhány modell nem tudott épségben eljutni a bemutatótermekbe - írja az Autónavigátor. Az egyik kamionnak – amely magyar rendszámot viselt – félre kellett állnia az autópályán, miután a vontatmánya összetört.

A megrendelők már nagyon szeretnék rátenni a mancsukat a Toyotákra, pár tulajnak viszont még biztosan várnia kell, miután balesetbe keveredett egy kamion. A japtuneculture Instagram-oldalára került föl két fotó a pórul járt vontatmányról, onnan derült ki, hogy a kamion magyar rendszámot viselt (később a rendszámot kitakarták).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Japtuneculture (@japtuneculture) által megosztott bejegyzés,

Nem tudni, hol történt a baleset, a képek alapján a kamion még be tudott gurulni utána az egyik autópálya menti pihenőbe. Minden bizonnyal egy másik kamion érhette utol, mivel nem csak az alsó, de a felső Supra is összetört. Állítólag némelyik Suprán amerikai hosszjelző prizmákat is láttak, valamint a felnikből arra következtetnek, hogy az egyik négyhengeres modell. Az is előfordulhat, hogy az egész szállítmány a magyar piacra érkezett volna, ahol a BMW Z4-gyel egy gyártósoron készül a globális piacra.

Így muzsikál az ötödik generációs Toyota Supra:

 

Kapcsolódó írások

Toyota Supra SUV, féloldalról szürke háttérrel
2020. augusztus 25.
A KDesign AG-nek köszönhetően az új Supra most SUV változatban is látható. Az eredmény pedig lehetett volna talán jobb is.
nyálkahalak folynak ki egy autóból
2019. április 20.
Figyelem! Őrült, megdöbbentő, gusztustalan képek és történetek következnek

További hírek