vasárnap - 2023. január 29.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 630 Ft
100 674 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Összetört néhány vadiúj Supra egy magyar rendszámú kamionon

2019. július 18. | 15:45

Egy másik kamion érhette utol hátulról.

Útnak indultak az első, ötödik generációs Toyota Supra szállítmányok Ausztriából, ám néhány modell nem tudott épségben eljutni a bemutatótermekbe - írja az Autónavigátor. Az egyik kamionnak – amely magyar rendszámot viselt – félre kellett állnia az autópályán, miután a vontatmánya összetört.

A megrendelők már nagyon szeretnék rátenni a mancsukat a Toyotákra, pár tulajnak viszont még biztosan várnia kell, miután balesetbe keveredett egy kamion. A japtuneculture Instagram-oldalára került föl két fotó a pórul járt vontatmányról, onnan derült ki, hogy a kamion magyar rendszámot viselt (később a rendszámot kitakarták).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Japtuneculture (@japtuneculture) által megosztott bejegyzés,

Nem tudni, hol történt a baleset, a képek alapján a kamion még be tudott gurulni utána az egyik autópálya menti pihenőbe. Minden bizonnyal egy másik kamion érhette utol, mivel nem csak az alsó, de a felső Supra is összetört. Állítólag némelyik Suprán amerikai hosszjelző prizmákat is láttak, valamint a felnikből arra következtetnek, hogy az egyik négyhengeres modell. Az is előfordulhat, hogy az egész szállítmány a magyar piacra érkezett volna, ahol a BMW Z4-gyel egy gyártósoron készül a globális piacra.

Így muzsikál az ötödik generációs Toyota Supra:

 

2000 lóerővel bíró hiperautót dob piacra a Lotus! A Red Bull 1,91 másodperccel lett a kerékcsere világbajnoka - Megszólalt a magyar mérnök!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!