A Panda Trussardit visel!

Közzétéve:
2019-09-19, 10:59

A Fiat Pandából minden bizonnyal sosem lesz luxusautó, ám azért összeállt a Trussardival, hogy együtt létrehozzanak egy ízléses különkiadást.

A Fiat Panda Trussardi az 1911-ben alapított divatmárka közreműködésével született meg, akár az első „luxus Pandaként” is felfogható. A jármű az úgynevezett Caffé Italiano Brown árnyalattal büszkélkedhet, melyet a kontrasztos fekete díszítőelemek tesznek teljessé. A Panda utastere kifinomultra és elegánsra sikeredett, ami nem várt, hiszen egy alsókategóriás kisautóról van szó.

Fiat Panda Trussardi

A külső fényezés sajátossága az elnevezés mellett, hogy a Panda szériában még nem volt példa matt felületűre. A jellegzetes Trussardi márkajelzés, vagyis az agár kutyafej megfigyelhető az alufelnik kupakján, a leghátsó ablakon, és még számos helyen a beltérben.

A Caffé Italiano Brown színárnyalat a matt végződés mellett metál árnyalatban is kérhető az autóra, a palettán ezenkívül még a Gelato White, a Cinema Black és a Colosseo Gray színek sorakoznak.

Fiat Panda Trussardi hátulja, fényes Caffé Italiano Brown árnyalatban

A tetősín, a külső visszapillantó tükrök és a 15”-os felnik matt helyett fényes feketék lettek. Amint az a képeken is szembetűnik, az olasz designer márkával való kapcsolat legesleginkább a kabinban fedezhető fel.

Fiat Panda Trussardi ülések

A Panda Trussardi üléseit barna szövettel vonták be, az oldalakat fekete színű varrással díszítették. A kutyafej a háttámlákon, illetve a kormánykeréken is visszaköszön. Ami nekem különösen megtetszett az autóban az a Trussardi felirattal varrott biztonsági öv és padlószőnyeg. További sajátos jellemzője a Pandának a Caffé Italiano Brown árnyalatú műszerfal.

Fiat Panda Trussardi kormánykerék és műszerfal

A Fiat Panda Trussardi különkiadás átfogó felszereltségi listával rendelkezik, ebben benne foglaltatik a Uconnect Mobile infotainment-rendszer okostelefon támogatással és sok más mellett az autonóm vészfékező rendszer is.

Az ügyfelek egy 67 lóerős összteljesítményű, 1,2-es motorral szerelt, vagy egy 0,9-es, 83 lóerős TwinAir turbós benzinmotoros variáns közül választhatnak.

A Fiat Panda Trussardi egy különkiadású városi kisautó, amely két nevezetes olasz márka, a Fiat és a Trussardi partnerségének gyümölcse. A népszerű divatmárka egyébként főként bőrárukra, illetve kesztyűk gyártására szakosodott, amelyből az első darabokat több, mint száz évvel ezelőtt állítottak elő.

Kapcsolódó írások

Lamborghini 350GT
2019. szeptember 15.
Léteznek olyan erőforrások, amiket közel 40 évig használtak különböző modelljeikben a gyártók. Lássuk a második adag strapabíró konstrukciót!
Toyota Aygo kiadások
2020. január 06.
Persze SUV-re ne nagyon számíts ennyiért, a Dacia és a Lada kínál egyedüli opciót.

További hírek