2022. szeptember 19. | 14:18

A 30 év körüli férfi felháborodott levelet írt az országos mentőszolgálatnak, amiért levágták róla nagy értékű motoros ruháját.

Érdekes bejegyzést osztott meg egyik közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat, amiben arról írnak, hogy egy dühös motoros velük fizettetné meg ruhája árát. Azt ugyanis egy balesetben a mentősök az ellátás érdekében levágták róla, így használhatatlanná vált. A férfi emiatt most több százezer forintot követel a mentősökön, akik válaszukban megírták, hogy ez nem az ő feladatok.

 

❗️PÉNZT KÖVETELT A MENTŐKTŐL EGY MEGMENTETT MOTOROS❗️ Felháborodott levelet írt a mentőknek az a 30 év körüli motoros,...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Monday, September 19, 2022

A motoros tényleg tévedésben van, hiszen mint a posztból kiderül, ő volt a károsult a balesetben, így minden kárát a vétkes fél biztosítója köteles megfizetni. Sokan azt hiszik, hogy ilyenkor csak a jármű, esetleg az ellátás terheli a vétkes felet, pedig a balesetben megsérült személyes tárgyak is variálhatják a kifizetett összeget. Tehát a motoros ruhájának árát is abban az irányban érdemes keresnie a férfinak. Az Országos mentőszolgálat egyébként a történtek ellenére mielőbbi felépülést kívánt a motorosnak, a mentésben résztvevő kollégáiknak pedig gratuláltak az életmentésért.

Országos Mentőszolgálat, Nyitókép: Depositphotos