Pokoli nagy autóbalesete volt Tiger Woodsnak, nyílt törésekkel vitték kórházba

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-02-24, 08:54

A golflegenda nagyon csúnyán összetörte magát és a terepjáróját.

Azonnali egészségügyi ellátásra szorult Tiger Woods, miután súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angeles külvárosában, Kalifornia államban. A golflegenda nyílt törésekkel került kórházba, a helyzet komolyságát jelzi, hogy az orvosok sürgősségi műtétet hajtottak végre a világ egyik legismertebb sportolóján.

Összetört terepjáró az oldalára borulva

A 45 éves golfozó helyi idő szerint kedd reggel 7 órakor borult fel a városi terepjárójával, 48 kilométerre Los Angelestől. A környéken élők azonnal értesítették a rendőrséget a balesetről, az első járőr 7 óra 18 perckor érkezett meg a helyszínre. A González nevű rendőr később elmesélte, hogy kérdéseket tett fel a tudatánál lévő Woodsnak, aki be volt kötve, és hihetetlenül nyugodtnak tűnt, minden bizonnyal azért, mert sokkot kapott.

Tiger Woods

A CNN úgy tudja, hogy Woods a balesete előtt a megengedettnél nagyobb sebességgel közlekedett egy kanyargós lejtőn, ahol egyébként is sok baleset szokott történni. A híres golfozó egyedül utazott a SUV-ban, más jármű nem volt érintett az incidensben. Röviddel a borulás után bekövetkezett egy másik baleset is arrafelé, egy autó félrehúzódott az úton, a gépjármű sofőrje segítségnyújtás céljából állt félre. Az út szélén várakozó kocsiba aztán belerohant hátulról egy másik jármű, de szerencsére abban a balesetben nem történt személyi sérülés.

A hatóság beszámolója szerint Woods nem fogyasztott alkoholt vagy bármilyen más tudatmódosító szert, mielőtt beült a kocsijába. A Los Angeles-i rendőrfőnök, Alex Villanueva elmondta, hogy az időjárás nem játszott közre a baleset bekövetkeztében, a látási viszonyok jók voltak. Villanueva azt is elárulta, hogy a Woods által vezetett közepes méretű terepjáró nekiment egy járdaszegélynek, utána több fának is nekicsapódott, majd többször is átgurult a tetején. A jármű végül több száz méterre állt meg az úttól. Szerencsére kinyíltak a légzsákok, ez, no meg a bekapcsolt biztonsági öv menthette meg a golflegenda életét. Fékezésre utaló jeleket egyébként nem fedeztek fel a rendőrök.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.
Felelőtlen sofőr
2020. január 07.
Vezetés közben élőzni nem jó dolog, értem?

További hírek