A Real Madrid focistája vett magának egy Lamborghinit, ami 200 000 000 forintot ér

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-14, 14:48

A belga válogatott alapemberének van mit a tejbe aprítania.

Eden Hazard alaposan kinyitotta a pénztárcáját, a Real Madrid futballistája a napokban vásárolt magának egy vadiúj, fehér Lamborghini Aventador SVJ-t, amelyre 500 000 fontos (kb. 200 millió forintos) árcédulát akasztott a gyártó, írta meg spanyol forrásokra hivatkozva a The Sun című napilap.

Fehér színű Lamborghini Aventador SVJ szemből lefotózva

Hazard az újonnan megvásárolt Lambóval gördült be a klub valdebebasi edzőközpontjába vasárnap, hogy aztán a csapattársaival részt vegyen az aznapra kihirdetett tréningen. Az Aventador SVJ exkluzív autónak számít, mindössze 900 példány készült belőle. Az Aventador SVJ félelmetes gyors, a kocsiban egy 6,5 literes szívó V12-es motor dolgozik, amely 759 lóerőt produkál. Ennek a verdának mindössze 2,8 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy 0-ról 100-ra felgyorsuljon, a végsebessége pedig 350 km/h felett van.

Hazard egyébként imádja az autókat, az elmúlt években a legkülönfélébb modelleket hajtotta meg, a britek össze is gyűjtötték, hogy milyen verdák fordultak már meg a garázsában:

  • Mercedes-Benz AMG GTR
  • Audi R8 V10
  • BMW X6
  • Audi RS4 Avant
  • Range Rover
  • Aston Martin Vanquish
  • Mercedes C Class

A Real Madrid korábbi játékosa, Cristiano Ronaldo is imádja a gyors sportkocsikat, az ötszörös aranylabdás futballista pár hónapja rendelt magának egy Bugattit. A portugál játékos autógyűjteménye konkrétan a Bugatti Centodieci egyik példányával bővül majd jövőre.A típusból mindössze 10 példány készül 9 millió dolláros darabáron.

Kapcsolódó írások

610 lóerős ZeroUno szemből
2019. november 09.
Mit mondjak, én bármelyiket elfogadnám.
A Teréz Körút a Nyugati Pályaudvarnál
2019. május 17.
Építkezési munkálatok miatt változik a forgalom rendje a Teréz körúton

További hírek