Péntek este a győri rendőrök elfogtak egy fiatal járművezetőt, aki aznap az egyik belvárosi körforgalomban anyagi káros balesetet okozott, miközben az autójával farolgatott.

Fekete színű BMW hátulról fotózva

Győr polgármestere, Dr. Dézsi Csaba András osztotta meg elsőként azt a videót, amelyen két BMW-s közlekedik veszélyesen az egyik belvárosi körforgalomban péntek este. A szemtanúk elmondása szerint a balesetet okozó BMW vezetője a körforgalomban gyors tempóban rótta a köröket egy másik gépkocsival. Miközben nagy sebességgel haladtak, csikorgó gumikkal kifaroltatták a járműveiket.

Sérült Toyota oldalról fotózva

Aztán az egyik BMW-s belerohant a körforgalomban szabályosan haladó fekete színű autóba. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a balesetet okozó négykerekű a vétlen autót nekilökte a fehér színű Toyotának, annak a sofőrje éppen a gyalogos-átkelőhelyen engedett át valakit. A rendőrök később elfogták a felelőtlen sofőrt, akit aztán előállítottak a rendőrkapitányságon.

A környékbeliek szerint sok autós száguldozik abban a körforgalomban, korábban egy autós belerohant a körfogalom mellett épített kerítésbe. Egy ott élő férfi azt mondta, hogy főleg éjszaka szabadulnak el az autósok, felverve a környék csendjét. Az RTL Híradó beszámolója szerint a balesetet okozó fiatalt már hazaengedték a rendőrök, de az ügyében még tart a nyomozás. A társa ellen ugyanakkor nem indult eljárás.