2018. október 04. | 13:15

A legendás színész részt vesz a Kia új elektromos városi terepjárójának európai kampányában.

Társszerző: Hajdu Balázs

Nagyon szerettem volna ott lenni a tárgyalóteremben, amikor ez az ötlet először felmerült. A Kia új reklámkampányához megszerezte a kétszeres Oscar-díjas Robert De Nirót, hogy népszerűsítse az E-Niro névre keresztelt modellt.Zseniális ötlet? Vagy inkább kissé erőltetett? A te véleményedre is kíváncsi vagyok, őszintén szólva én azonban az előbbi felé hajlok. A megállapodás részeként a Taxisofőr, a Keresztapa II, és a Ronin filmek sztárja az E-Niro televíziós, nyomtatott és internetes reklámkapányában is megjelenik. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a színész egy autós reklámban kap szerepet.
 

„A Kia és Robert De Niro a színész egyedi karakterére és humorérzékére épít, és az E-Niro számos előnyére szeretné felhívni a figyelmet”, - mondta Artur Martins, a Kia európai marketingigazgatója.

Az E-Niro hatótávolsága 480 kilométer felett lesz, az ára viszont 30 ezer font, azaz nagyjából 12 millió forint alá tehető. 
 

Ami a gépkocsit illeti, 39,2 kWh, vagy 64kWh-os csomaggal kapható. Ha az utóbbit választod, akkor 480 kilométeres hatótávolságot kapsz – ez több, mint amennyit a Jaguar I-Pace képes megtenni. Nem olyan gyors, mint a sokkal drágább Jaguar (vagy a Mercedes EQC, illetve az Audi E-tron), ám azért lassúnak sem nevezhető: az E-Niro 7,8 másodperc alatt tud 0-ról 100-ra gyorsulni. Az eladások még idén megkezdődhetnek.
  • Címkék: