Sose hívj ki egy 1 700 lóerős Toyota Suprát! - VIDEÓ

Közzétéve:
2019-08-07, 15:13

Ez az átalakított Supra lazán legyorsul mindenkit.

Az MK4-es Toyota Supra nem egy mai szuperautó, azonban mindig is hatalmas népszerűségnek örvendett a tunerek körében. Jelenleg pedig rengeteg gyűjtő kollekciójában megtalálható, nem véletlenül.

Már évtizedekkel ezelőtt is több cég kezelésbe vette az alap modellt és feltornázta 1 000 lóerő fölé a teljesítményt, ami nem kevés. Az alábbi videóban azonban egy 1 700 lóerőre felhúzott Suprát láthatsz akcióban. Vagyis azt, hogyan alázza meg két kihívóját az utcán, ami nyilván nem teljesen legális.

A Supra hátulja mögötte a Nissan GT-R-rel

A képkockákból nem derül ki sok minden, ahogy az sem, hogy mennyi módosítást végeztek a blokkon. Viszont az látszik, hogy nitrót használ ennek a teljesítménynek az elérésére. Egyértelműen komoly átalakításokat eszközöltek az erőforráson, hogy kibírja a megterhelést. Átalakított turbófeltöltőket és üzemanyagrendszert is kapott.

Az átalakításoknak köszönhetően megette reggelire a Nissan GT-R-t és a Yamaha R1-et is. A videó első felében a Supra többször kakaskodik egy módosított Nissannal, majd könnyedén eléri a 300 km/órát. A végén pedig a Yamaha sem tud lépést tartani vele, ezt a rider sem érti teljesen

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Limitált példányszámú Nissan GT-R
2019. január 04.
Egy hójáró Juke, egy limitált GT-R, színes X-Trail és egy furgon: elég vajon lenyűgözni az embereket?
Nissan GT-R R33
2020. február 26.
GT-R. Gran Turismo Racing. Mi az első kép, ami felvillan a fejedben, mikor ezt a három betűt olvasod?

További hírek