Az MK4-es Toyota Supra nem egy mai szuperautó, azonban mindig is hatalmas népszerűségnek örvendett a tunerek körében. Jelenleg pedig rengeteg gyűjtő kollekciójában megtalálható, nem véletlenül.

Már évtizedekkel ezelőtt is több cég kezelésbe vette az alap modellt és feltornázta 1 000 lóerő fölé a teljesítményt, ami nem kevés. Az alábbi videóban azonban egy 1 700 lóerőre felhúzott Suprát láthatsz akcióban. Vagyis azt, hogyan alázza meg két kihívóját az utcán, ami nyilván nem teljesen legális.

A Supra hátulja mögötte a Nissan GT-R-rel

A képkockákból nem derül ki sok minden, ahogy az sem, hogy mennyi módosítást végeztek a blokkon. Viszont az látszik, hogy nitrót használ ennek a teljesítménynek az elérésére. Egyértelműen komoly átalakításokat eszközöltek az erőforráson, hogy kibírja a megterhelést. Átalakított turbófeltöltőket és üzemanyagrendszert is kapott.

Az átalakításoknak köszönhetően megette reggelire a Nissan GT-R-t és a Yamaha R1-et is. A videó első felében a Supra többször kakaskodik egy módosított Nissannal, majd könnyedén eléri a 300 km/órát. A végén pedig a Yamaha sem tud lépést tartani vele, ezt a rider sem érti teljesen