Sose hívj ki egy 1 700 lóerős Toyota Suprát! - VIDEÓ

Közzétéve:
2019-08-07, 15:13

Ez az átalakított Supra lazán legyorsul mindenkit.

Az MK4-es Toyota Supra nem egy mai szuperautó, azonban mindig is hatalmas népszerűségnek örvendett a tunerek körében. Jelenleg pedig rengeteg gyűjtő kollekciójában megtalálható, nem véletlenül.

Már évtizedekkel ezelőtt is több cég kezelésbe vette az alap modellt és feltornázta 1 000 lóerő fölé a teljesítményt, ami nem kevés. Az alábbi videóban azonban egy 1 700 lóerőre felhúzott Suprát láthatsz akcióban. Vagyis azt, hogyan alázza meg két kihívóját az utcán, ami nyilván nem teljesen legális.

A Supra hátulja mögötte a Nissan GT-R-rel

A képkockákból nem derül ki sok minden, ahogy az sem, hogy mennyi módosítást végeztek a blokkon. Viszont az látszik, hogy nitrót használ ennek a teljesítménynek az elérésére. Egyértelműen komoly átalakításokat eszközöltek az erőforráson, hogy kibírja a megterhelést. Átalakított turbófeltöltőket és üzemanyagrendszert is kapott.

Az átalakításoknak köszönhetően megette reggelire a Nissan GT-R-t és a Yamaha R1-et is. A videó első felében a Supra többször kakaskodik egy módosított Nissannal, majd könnyedén eléri a 300 km/órát. A végén pedig a Yamaha sem tud lépést tartani vele, ezt a rider sem érti teljesen

Forrás:

Kapcsolódó írások

Limitált példányszámú Nissan GT-R
2019. január 04.
Egy hójáró Juke, egy limitált GT-R, színes X-Trail és egy furgon: elég vajon lenyűgözni az embereket?
Nissan Leaf Nismo RC a pályán, szemből fotózva
2018. december 04.
November utolsó napján Tokióban mutatta be a Nissan a Leaf Nismo RC második szériáját.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban