Steph Curry tervezett egy autót…

Frissítve:
2019-08-06, 15:44

A népszerű kosárlabdázó egy saját tervezésű autóval állt elő, mely nem más, mint az Infiniti QXzero Concept

„Más világ”: általában ez a kifejezés hagyja el az emberek száját a legtöbb koncepcióautóval kapcsolatban. Valójában tényleg egy egészen más kategóriába lehet sorolni ezeket az építményeket, sok esetben a sorozatgyártású modell eltér a korábban debütált tanulmányautós kinézettől, de a gyártóknak azért szerencsére sikerült már olyat is alkotni, ami egészen hasonlított. Legyen szó bármiről, ez az Infiniti valami egészen más.

Infiniti QXzero fake tanulmányautó

Őszintén szólva ez a koncepcióautó, mely az NBA szupersztár, Steph Curry kezeinek lenyomatát viseli magán, több, mint szörnyű. Az Infiniti önmagában nem készít és korábban sem készített olyan tanulmányt, amelyet negatívan illettek. Aggodalomra semmi ok, természetesen ennek a történetnek is meg van a miértje!

Tekintsd meg te is ezt a csodát:

Ugye milyen szép?

Nos, mielőtt még teljesen ledermednél és összezavarodnál jobb, ha tudod, hogy igazából az Infiniti QXzero Concept egy fake, vagyis „kamu” koncepcióautó és egyáltalán nem a márkanagykövet, Steph Curry szellemi terméke!

Úgy fest, a kosárlabdázónak az idő során sikerült olyan mélyreható partnerséget kialakítania a Nissan luxusmárkájával, hogy a két szerződő fél végül elhatározta, közösen tréfálják meg Steph Curry legjobb barátját, COSeezy-t.

A kamuautóra hat darab légturbinát szereltek, elöl egy fő számára akad elég hely, hátul pedig a legkevésbé kedvelt személy tud helyet foglalni. COSeezy arca felbecsülhetetlen volt, amikor Steph lerántotta a kétajtós, háromkerekes csodaparipáról a leplet. Természetesen a végén elárulták, hogy mindez csak egy prank vagyis egy átverés volt, a színészek és a stábtagok mindenesetre jót nevettek az egészen.

A leginkább számottevő rész a videó végén látható, az Infinitinek ezúton üzenem: Szép munka!

Kapcsolódó írások

Infiniti G35
2019. december 27.
Ádám és Laci kalauzol el az Infiniti G35-ök világába, amik nem sűrűn forgolódnak az európai utakon.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.

További hírek