Száguldozás közben kapták le Orbán Viktort

Közzétéve:
2019-05-21, 15:48

Keszthelyi Vivien megautóztatta a miniszterelnök urat a ZalaZone járműipari tesztpálya megnyitóján

Orbán Viktor a ZalaZone járműipari tesztpálya első ütemének avatóján kipróbálta az önvezető autózáshoz szükséges távvezérlésű gépjárműirányítást. Ezt az tette lehetővé, hogy a Vodafone a ZalaZone területén indította el Magyarország első hálózatába kapcsolat 5G bázisállomását a saját frekvenciáján.

Ezt követően Keszthelyi Vivien vitte egy próbakörre a miniszterelnököt a tavalyi Seyffarth Audi R8-asával, amivel a múlt évben igen szép eredményt ért el a bajnokságban. A pilótanő hétvégén még a W Seriesben állt rajthoz, hétfőn pedig ő is szerepet kapott a megnyitón.

Később Orbán Viktor egy Alfa Romeóval tett meg néhány kört egy instruktor mellett, ezután Keszthelyi Vivient méltatta. A tesztkörökről felkerült egy videó a magyar miniszterelnök Facebook oldalára:

Forrás:

Orbán Viktor Facebook oldala

Kapcsolódó írások

Keszthelyi Vivien és David Schumacher
2018. október 04.
Keszthelyi Vivien párjával, David Schumacherrel érkezett Budapestre
2019. május 07.
A W Series család egyetlen magyar tagja, Keszthelyi Vivien Hockenheimben megkezdte a szezont
Eldőlt: Gyári Audival versenyez Keszthelyi Vivien!
2018. február 09.
A tehetséges Keszthelyi Vivien az Audi Sport Racing Academy tagjaként a 2018-as év során is Audival fog versenyezni, ám számos kihívás áll a fiatal versenyző előtt.
Egy Audi R8 LMS GT-ben versenyez majd Keszthelyi Vivien
2018. április 04.
Hatalmas lehetőséget kapott a 17 éves Keszthelyi Vivien, 2018-ban ugyanis az új Audi R8 LMS GT Cup-ban versenyezhet, ami akár a DTM előszobája is lehet!