Szerepelnél az autóddal? Jelentkezz és megörökítünk!

Közzétéve:
2019-06-26, 05:50

Nem riadsz vissza a kamerától? Mesélnél az autódról? Szívesen megosztanád másokkal is a közös történeteteket? Írj nekünk és lehet, hogy veletek forgatjuk a következő videónkat!

Ha figyelemmel követed az Alapjárat Youtube csatornáját – márpedig figyelemmel követed – akkor találkozhattál azokkal a videókkal, amikben olyan autótulajdonosokat szólaltatunk meg, akiknek valamilyen különleges, ritka, kultikus négykerekű van a birtokukban.

Ezekben a videókban minden másodpercet arra szentelünk, hogy a mesélő érzelmekkel átitatva mondja el saját kis történetét, kötödésének okait az autóval kapcsolatban. Szeretnénk folytatni a sorozatot, ezért keresünk olyan elhivatott autótulajdonosokat, akik szívesen mutatnák meg nekünk féltett kincseiket és hajlandók kamera elé állni. Az együttműködés feltétele a pontosság, így ha szerepelnél, a megbeszélt időpontban meg kell jelenned, sőt, azt megelőzve egy terepszemlén is részt veszünk, és egyeztetjük a részleteket.

Szóval, ha neked vagy ismerősödnek egy ritkaság számba menő, igényesen tuningolt, különleges, tényleg keveset esetleg rengetek kilométert futott, vagy épp megkímélt veterán autó bújik a garázsában, akkor írjatok a [email protected] e-mail címre és lehet, hogy veletek forgatjuk a következő ehhez hasonló videót! Kérlek, csak és kizárólag e-mailen keresztül keress, Facebookon, Instagramon, Youtube-on keresztül küldött üzeneted könnyen lehet, hogy elkallódik!

Az e-mailben az alábbi infókat várjuk:

  • Név
  • Telefonszám
  • Cím
  • Autó márkája
  • Autó típusa
  • Motor típusa
  • Autó évjárata
  • Esetleg felszereltsége
  • Egyéb megjegyzés
  • Képek az autóról

 

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
Kellemes húsvéti ünnepeket!
2017. április 14.
Az Alapjárat csapata kellemes húsvéti ünnepeket kíván az alábbi videóval:
Emberméretű fekvőrendőrt építettek Angliában - VIDEÓ!
2017. december 18.
Enyhén túlsúlyos fekvőrendőrt fektettek le Anglia "várostervezői" egy különleges alkalomból. Nem mindenki vette sikerrel az akadályt...