2020. június 15. | 12:42

Ez talán a valaha volt legellentmondásosabb BMW hűtőmaszk.

A vadonatúj, 2021-es BMW 4-es sorozat bemutatása óta keringenek a pletykák az interneten a modellről. Az emberek különösen az átdolgozott orr-részt nem értik, azon belül is természetesen a veséket éri a legtöbb támadás. Sőt, biztos vagyok benne, hogy a kép láttán páran már el is kezdtétek bepötyögni az a szintén erre vonatkozó kommenteket anélkül, hogy beleolvastatok volna a cikkbe.

Az autóról képeket ide kattintva találsz.

Egyébként nincs ezzel semmi gond, jogos a felháborodás, hiszen nyugodtan kijelenthető, hogy az új 4-es kapta a valaha volt legnagyobb BMW hűtőmaszkot. Nagyobbat, mint ami a márka újdonsült szabadidő-autóin van, például az X7-esen.

További perspektíva, hogy ugyebár a legtöbb országban és államban kötelező, hogy az autó rendszámot viseljen az orrán. A vita tárgya nem más, minthogy a rendszám jelenléte miatt a rács jobb vagy rosszabb megjelenéssel bír majd? A BMW 4-es sorozatának európai változatait ez a probléma nem érinti, hiszen az öreg kontinens összes országában kötelező az elülső rendszámtábla viselése az autón.

Az Egyesült Államokban jelenleg 19 olyan állam van, ahol nem kötelező az autón az első rendszám viselése, Ohio lesz a 20., amely 2020. július 1-jétől elfogadja ezt a rendeletet. Azoknak a potenciális vásárlóknak, akik a 20 állam valamelyikében élnek tehát lehetőségük van eldönteni, hogy első rendszámmal vagy anélkül látják szívesebben mindennapi társukat. A BMW USA közzétett néhány fotót az új modellről, melyhez leírásként hozzáadták: future vehicle, vagyis jövőbeli jármű.

A 4-es sorozat emellett számos színválasztékot kínál, több mint 5 féle metál árnyalat közül lehet választani, melyek

  • az Arctic Race Blue Metallic, 
  • a Tanzanite Blue II Metallic,
  • a Dravit Grey Metallic,
  • a Portimao Blue Metallic,
  • a Mineral White Metallic,
  • a Black Sapphire Metallic
  • és végül, de nem utolsó sorban az Alpine White.

BMW-t vásárolnál? Keresd a Pannonhandel Invest Zrt. munkatársait (+36 20 262 22 62, info@pannonhandel.eu) bizalommal!