Szerinted is furán mutat új 4-es BMW veséire szerelt rendszámtábla?

Közzétéve:
2020-06-15, 10:42

Ez talán a valaha volt legellentmondásosabb BMW hűtőmaszk.

A vadonatúj, 2021-es BMW 4-es sorozat bemutatása óta keringenek a pletykák az interneten a modellről. Az emberek különösen az átdolgozott orr-részt nem értik, azon belül is természetesen a veséket éri a legtöbb támadás. Sőt, biztos vagyok benne, hogy a kép láttán páran már el is kezdtétek bepötyögni az a szintén erre vonatkozó kommenteket anélkül, hogy beleolvastatok volna a cikkbe.

BMW 4-es sorozat 2021 szemből

Egyébként nincs ezzel semmi gond, jogos a felháborodás, hiszen nyugodtan kijelenthető, hogy az új 4-es kapta a valaha volt legnagyobb BMW hűtőmaszkot. Nagyobbat, mint ami a márka újdonsült szabadidő-autóin van, például az X7-esen.

További perspektíva, hogy ugyebár a legtöbb országban és államban kötelező, hogy az autó rendszámot viseljen az orrán. A vita tárgya nem más, minthogy a rendszám jelenléte miatt a rács jobb vagy rosszabb megjelenéssel bír majd? A BMW 4-es sorozatának európai változatait ez a probléma nem érinti, hiszen az öreg kontinens összes országában kötelező az elülső rendszámtábla viselése az autón.

BMW 4-es sorozat 2021 hátulról

Az Egyesült Államokban jelenleg 19 olyan állam van, ahol nem kötelező az autón az első rendszám viselése, Ohio lesz a 20., amely 2020. július 1-jétől elfogadja ezt a rendeletet. Azoknak a potenciális vásárlóknak, akik a 20 állam valamelyikében élnek tehát lehetőségük van eldönteni, hogy első rendszámmal vagy anélkül látják szívesebben mindennapi társukat. A BMW USA közzétett néhány fotót az új modellről, melyhez leírásként hozzáadták: future vehicle, vagyis jövőbeli jármű.

A 4-es sorozat emellett számos színválasztékot kínál, több mint 5 féle metál árnyalat közül lehet választani, melyek

  • az Arctic Race Blue Metallic, 
  • a Tanzanite Blue II Metallic,
  • a Dravit Grey Metallic,
  • a Portimao Blue Metallic,
  • a Mineral White Metallic,
  • a Black Sapphire Metallic
  • és végül, de nem utolsó sorban az Alpine White.

BMW-t vásárolnál? Keresd a Pannonhandel Invest Zrt. munkatársait (+36 20 262 22 62, info@pannonhandel.eu) bizalommal!

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek