Szerkesztőségünk tagjai közt még 2018 őszén vetődött fel elsőként az ötlet, hogy mi lenne, ha összeszednénk az adott hét legaktuálisabb híreit, abból kifolyólag pedig páran hírösszefoglaló műsorok készítésére adnánk fejünket.

Alapjárat hírösszefoglaló

Az elképzelés alapja az volt, hogy megkönnyítsük főként azon emberek dolgát, akiknek egyébként különféle elfoglaltságok miatt esetleg nem lenne ideje elolvasni az olykor hosszabb terjedelmű híreinket, de egyébként meg érdekelné őket.

Napokon át ment a találgatás afelől is, hogy hogyan is nézzen ki, mi legyen pontosan a hírösszefoglaló koncepciója és tematikája, Hazánkban ezelőtt még nemigen volt példa ilyesmire a YouTube világában, ezért szerettük volna, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból felétek, vagyis olvasóink és nézőink számára egyaránt.

Múlt hétvégén tettük közzé sorozatunk immáron tizedik részét, ami többek között abban különbözik a legelső verzióktól, hogy a háttér a már jól ismert Alapjárat logó színeiben pompázik, valamint műsorvezetőink az idő és a beosztás függvényében már nem együtt, hanem külön-külön szerepelnek az összefoglalókban.

A hírműsorok a világ minden táján történő aktuális hírek függvényében lettek összeállítva előzetesen megírt cikkeink alapján, valamint műsorvezető hölgyeink olykor beszámoltak nektek közelgő autós eseményekről, az elmúlt időszak legsikeresebb tuning cikkeiről, továbbá várható útépítésekről is.

Időközben elérhetővé vált az Alapjárat webshopja is, melyet legegyszerűbben Facebook oldalunkon keresztül, a Bolt címkére kattintva érhetsz el. Ha bármelyik termék elnyerte tetszésed, nincs más teendőd, mint írni nekünk privát üzenet formájában, hogy véglegesíthessük rendelésed.

Alapjáratos illatosító

A 2019-es év beköszöntével hírösszefoglalónk legyártását már nem heti egy, hanem heti három alkalommal bonyolítjuk, hogy a lehető legtöbb hírről és történésről tudjatok értesülni. Ezúton is szeretnénk megköszönni a megtekintéseket és az interakciókat!