Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
-1 °C
gyenge köd
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Több embert elgázolt a járdán egy autós a Hungária körúton

2023. március 14. | 10:34

Az eset a reggeli csúcsban történt.

Kedd reggel 8 óra körül történt egy baleset a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. Az eset körölményeit a rendőrség még vizsgálja.

Egyelőre annyit tudni, hogy a 27 éves sofőr a Hungáriáról akart a Kerepesi útra kanyarodni, de ehelyett felhajtott a járdára és öt embert elsodort. A balesetben ketten sérültek meg, őket a kiérkező mentők a helyszínen ellátták.

Az autó sofőrje azt mondta a kiérkező rendőröknek, hogy rosszul lett és ezért rongyolt fel a járdára. A mentők végül kórházba szállították.

A Blikk megszólaltatott egy érintettet hölgyet, aki elmondta, hogy mi történt. Az emberek a zebránál álltak és a zöld jelzést várták, amikor arra lettek figyelmesek, hogy sorra borulnak az emberek. Egy fekete autó érkezett hátulról, aztán megtörtént a baj.

Mire mindenki összeszedte magát, már ott volt a rendőrség is. Az eset miatt torlódás alakult ki, így azok az autósok sem voltak boldogok, akik arra szerettek volna közlekedni reggel.

Szerencsére senki sem sérült meg súlyosan, így az autó valószínűleg nem nagy sebességgel érkezett meg a járdára. Az ijedtség azonban annál nagyobb lehetett, hiszen nem mindennapi eset, hogy egy autó a járdán közlekedik.

Depositphotos
Ugráló, billegő Mercedest csináltak a mérnökök egy új S-osztályból Hosszú évek után előkerült Hofi Géza utolsó Mercedese, és most a tiéd lehet!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!