2021. október 01. | 11:40

A gépjárműtulajdonos 160 kilogramm diót gyűjtött össze takarítás közben.

Egy férfi az Egyesült Államok észak-dakotai részén nagy szemeket meresztett, miután felfedezte, hogy egy mókus több száz diót rejtett el a parkoló teherautójában.

Bill Fischer nemrég bekukkantott a Chevy Avalanche motorterébe, de amit felfedezett, az nem egy szokásos karbantartási probléma volt. A pickup, amely otthona udvarán egy fekete diófa mellett parkolt, nyilvánvalóan kényelmes célpontot jelentett egy mókus számára, aki élt is a kínálkozó lehetőséggel, és agyonpakolta az autót a diókkal.

A gépjárműtulajdonos körülbelül 160 kilogramm diót volt kénytelen kitakarítani a Chevyből. Fischer a motortér mellett a sárvédő alatt és a hűtőrácsok között is talált oda nem illő dolgokat. Egyes darabokat képtelen volt kiszedni a résekből, ahová a rágcsáló akkurátusan betömködte őket, írja a HVG.

Fischer biztos benne, hogy egyetlen mókus vitte véghez a bizarr diószállítási műveletet, amely néhány napon át tartott, és amelynek eredményeképpen szépen megtelt a „raktár”. Szegény mókus most kereshet magának új lerakatot, remélhetőleg minden gond nélkül túléli az előttünk álló telet.