Több száz üveges sör semmisült meg az M30-ason

Tóth Balázs
Közzétéve:
2020-05-19, 02:51

Megrázó felvételek.

Hétfőn M30-as autópályán, a felsőzsolcai lehajtó előtti főúton egy teherautó hátsó ajtaja kinyílt, melynek következtében rekeszével borultak a sörök az úttestre. A katasztrófával felérő szerencsétlenség után rekeszek és üvegtörmelékek borították az úttestet meglehetősen nagy kiterjedésben.

Üröm az örömben, hogy a sörök címkéje alapján úgy tűnik, nem a legkiválóbb nedű veszett kárba, a sörtesztek blog szerzője egyenesen muskátliültetvénynek aposztrofálta a folyékony kenyér ezen változatát.

Ha az a furcsa hobbid, hogy szeretsz úttestre borult dolgokat nézegetni, akkor itt egy gyűjtemény 13 furcsaságról, itt pedig 18 esetet láthatsz, amikor kamionról ugrott az úttestre a rakomány.

Kapcsolódó írások

Önvezető személyszállító kisbusz ütközött Las Vegasban
2017. november 17.
Ismét terítékre került, vajon mennyire biztonságosak az önvezető járművek, miután egy frissen forgalomba állt, nem ember által vezetett gépjármű érintett volt egy balesetben.
Ne engedd el a kormányt vezetés közben! Igen, egy Teslában se!
2018. február 12.
Újabb balesete volt egy Tesla Model S-nek, ami miatt az amerikai cég ismét figyelmeztette autói tulajdonosait, hogy ne engedjék el menet közben a kormányt.

További hírek