Tojászáporral állt bosszút az elé bevágó autón a begőzölt motoros - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-31, 13:50

Aztán 1-2 paradicsommal is megküldte a terepjárót.

Nem vette jó néven egy motoros, hogy menet közben bevágott elé egy kocsi, dühében tojással és paradicsommal kezdte el dobálni a verdát.

A helyszín Portugália volt, a történet középpontjában szereplő motoros nyugiban haladt az országúton, amikor balról hirtelen kikanyarodott elé egy terepjáró.

A vasparipát hajtó sofőr zokon vette, hogy hirtelen fékeznie kellett, felszökkent a vérnyomása, és az első kezébe akadó dologgal megdobta az autót. Az pedig történetesen egy tojás volt, ugyanis a motort átalakították, hogy tojás és paradicsom szállítására is alkalmas legyen.

Tojászáport zúdított egy motoros az elé bevágó terepjáróra

Az nem egyértelmű, hogy a motoros vitte-e valahova a 10 darab tojást és a 4 darab paradicsomot, vagy azért volt belőlük betárazva, hogy az ehhez  hasonló esetek miatt azonnal bosszút tudjon állni az autósokon.

A tojásdobálásról készített videó hamar véget ér, így nem derül ki, hogy mi lett a történet vége, de ha a motoros pontosan célzott, akkor a kocsi sofőrjének lett egy útja az autómosóba.

Forrás:

YouTube

További autós hírek

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Egy orosz színész nem bírta elviselni, hogy megelőzték, azonnal visszaelőzött. Vesztére. – írja az origo.hu Az egész jelenetet rögzítette az…

Legkevesebb 13 halottat követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében szerdán – jelentette hivatalos közlésre hivatkozva a szlovák média. A…

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közös kampány keretében, kétnyelvű közlekedésbiztonsági plakátokat helyezett ki az elmúlt…

Kedd este valaki fának csapódott egy A-osztályos Mercedes-Benzzel Csillebércnél, amely a MOL Limo flottájába tartozik. A sofőr a baleset után…

Kapcsolódó írások

Magyar sikerek az ETCC és WTCC portugál versenyein!
2017. június 28.
Hétvégén rendezték meg az Európai Túraautó Kupa portugál futamát. Az eseményekkel teli verseny végén két magyar sikernek is örülhetünk.
A Teréz Körút a Nyugati Pályaudvarnál
2019. május 17.
Építkezési munkálatok miatt változik a forgalom rendje a Teréz körúton
Az M7 autópálya egyik szakasza
2019. május 17.
Az autópálya munkálatai csak szeptemberben folytatódnak
Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói