Továbbra is a 2020-as 3-as sorozat viszi a pálmát kategóriájában?

Közzétéve:
2020-01-13, 15:22

Ha kened-vágod a német prémiumokat, és újautó-vásárláson töröd a fejed, a BMW új 3-as sorozata lehet a legjobb választás!

Természetesen nem kötelező a BMW mellett döntened, de azt érdemes tudnod a vadonatúj 3-asról, hogy a vetélytársakkal szemben, mint a Mercedes-Benz C-osztály vagy az Audi A4, a BMW technológiai szempontból sokkal több, izgalmasabb újdonságot virít!

BMW 3-as sorozat 320d xDrive 2020

Hogy miért tartják sokan, köztük Mat Watson is a legjobbnak a 3-as sorozatot a szegmensben?

Mat Watson, a Carwow szakmunkatársa nem csupán kívül nem talált hibát a járművön, annak belterét is kifogásolhatatlannak ítélte. Autótesztjében kitért a kabin puha tapintású, minőségi és precízen kidolgozott felületeire is.

Aztán ott van még a praktikum kérdése. A három német prémiumgyártó közül melyik készíti a legélhetőbb autót ebben a kategóriában? Nos, ezek után erre is csak a BMW lehet a válasz. Az új 3-as rengeteg helyet kínál a hátsó üléssorban, még akkor is, ha hárman utaznak az autó hátsó részében. Mindez valójában szélességének köszönhető, hiszen a 2020-as 3-as sorozat több helyet kínál a vezető mögött, mint riválisai ugyanebben a kategóriában.

2020 BMW 3-as sorozat Touring

Az érintett modell, amelyről most szó van egész pontosan a BMW 3-as sorozat 320d xDrive M Sport. Ez egy igazán jó termék, az autó motorja és erőátviteli-rendszere rengeteg dicséretet kapott. Nem utolsó sorban a hangszigetelést is kiemelném, amely ebben a sorozatban jobb, mint eddig bármikor!

Ami a vezetéstechnikát illeti, nehezen tudná bárki is elképzelni, hogy pont a BMW fog belebukni ebbe a tényezőbe. Persze nem kell az embernek feltétlenül a németek irányába leszűkítenie látókörét, hiszen egy Alfa Romeo Giulia vagy egy Jaguar XE is tud meglepetéseket okozni a kanyarokban.

Te mit gondolsz a vásárlók ezen véleményéről? Vezetted már az új 3-ast, vagy esetleg tulajdonosa vagy egynek?

Forrás:

További autós hírek

A Pofátlan(tan)ítás egy extra epizódjaként tette közzé a baleset-megelőzés Facebook oldala ezt a videót. Sajnos mi is posztoltunk a napokban…

Egyszerűen azt tapasztaljuk, hogy nagyon sokan nem az útviszonyoknak megfelelően vezetnek. Nem, valóban nem esik a hó, de a napok…

Több levelet kaptunk a témában az utóbbi időben, ezért tegyük tisztába azt, hogy miért nem kapsz büntetőpontot a kiszabott bírság…

Ismerős kép lehet sokatoknak, ahogy az asszony bringáját viszitek haza a vasútállomásról vidéken… 🙂 A videón látható szituáció is hasonló…

Venczel János versenyző nyilvános posztjára bukkantunk a Facebookon és megdöbbentünk a meglehetősen precíz, aljas tolvajtempón. Írja: “Kedves Ismerőseim!! 300.000 Ft…

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
2018. december 29.
1978-ban a Lamborghini, BMW és az ItalDesign közösen megalkották a valaha volt egyik legjobb BMW-t, az M1-t. 1978 és ’81 között a versenypályákon hódított, ma a gyűjtők nélkülözhetetlen darabja