Továbbra is a 2020-as 3-as sorozat viszi a pálmát kategóriájában?

Közzétéve:
2020-01-13, 15:22

Ha kened-vágod a német prémiumokat, és újautó-vásárláson töröd a fejed, a BMW új 3-as sorozata lehet a legjobb választás!

Természetesen nem kötelező a BMW mellett döntened, de azt érdemes tudnod a vadonatúj 3-asról, hogy a vetélytársakkal szemben, mint a Mercedes-Benz C-osztály vagy az Audi A4, a BMW technológiai szempontból sokkal több, izgalmasabb újdonságot virít!

BMW 3-as sorozat 320d xDrive 2020

Hogy miért tartják sokan, köztük Mat Watson is a legjobbnak a 3-as sorozatot a szegmensben?

Mat Watson, a Carwow szakmunkatársa nem csupán kívül nem talált hibát a járművön, annak belterét is kifogásolhatatlannak ítélte. Autótesztjében kitért a kabin puha tapintású, minőségi és precízen kidolgozott felületeire is.

Aztán ott van még a praktikum kérdése. A három német prémiumgyártó közül melyik készíti a legélhetőbb autót ebben a kategóriában? Nos, ezek után erre is csak a BMW lehet a válasz. Az új 3-as rengeteg helyet kínál a hátsó üléssorban, még akkor is, ha hárman utaznak az autó hátsó részében. Mindez valójában szélességének köszönhető, hiszen a 2020-as 3-as sorozat több helyet kínál a vezető mögött, mint riválisai ugyanebben a kategóriában.

2020 BMW 3-as sorozat Touring

Az érintett modell, amelyről most szó van egész pontosan a BMW 3-as sorozat 320d xDrive M Sport. Ez egy igazán jó termék, az autó motorja és erőátviteli-rendszere rengeteg dicséretet kapott. Nem utolsó sorban a hangszigetelést is kiemelném, amely ebben a sorozatban jobb, mint eddig bármikor!

Ami a vezetéstechnikát illeti, nehezen tudná bárki is elképzelni, hogy pont a BMW fog belebukni ebbe a tényezőbe. Persze nem kell az embernek feltétlenül a németek irányába leszűkítenie látókörét, hiszen egy Alfa Romeo Giulia vagy egy Jaguar XE is tud meglepetéseket okozni a kanyarokban.

Te mit gondolsz a vásárlók ezen véleményéről? Vezetted már az új 3-ast, vagy esetleg tulajdonosa vagy egynek?

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek