Újabb horrorkaravánt fogtak a rendőrök az M1-esen

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-09-08, 11:07

Két kistehert és egy személyautót szállított az autószállító tréler.

Hétfő reggel a magyar rendőrök megbüntették azt a sofőrt, aki az M1-es autópályán egy olyan autószállító trélerrel közlekedett, amely egy másik autószállítót vontatott a sztráda Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán.

Horrorkaraván az M1-es autópályán

Az egyenruhások 2020. szeptember 7-én 9 óra 45 perckor az M1-es autópályán, a hegyeshalmi határátkelőhely közelében szedték ki a forgalomból azt az autószállító trélert, amely három járművet (egy személygépkocsit és két kistehergépjárművet) szállított.

Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a horrorkaraván súlya jelentősen meghaladta a megengedettet, illetve arra is fény derült, hogy a szállított járművek szabálytalanul lettek rögzítve a trélerhez. A rendőrök a sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, bár az nem derült ki a rendőrség közleményéből, hogy pontosan milyen mértékű büntetésben részesült a járművezető. A rendőrök természetesen a balesetveszélyes állapotot is megszüntették, ha már ott voltak.

Horrorkaraván oldalról fotózva

Nemrégiben az M5-ös autópálya Csongrád-Csanád megyei szakaszán szűrtek ki a forgalomból egy horrorkaravánt a rendőrök. Az egyenruhások beszámolója szerint a meghibásodott kisbuszból és trélerből álló járműszerelvényt egy olyan kisteherautó vontatta, ami szintén egy trélert húzott.

Horrorkaraván hátulról fotózva

Az M1-esen fogott horrorkaravánról csak fotók készültek, videó nem, az M5-ösön leszerelt horrorkaravánról azonban egy videót is lőttek a rendőrök, amit alább tekinthetsz meg. Ha a videó netán nem indulna el, ide kattintva megnézheted.

Kapcsolódó írások

Túlméretes horrorkaraván az M1-es autópályán
2019. október 11.
Most már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.

További hírek