Újra feltalálta a körforgalmat egy Suzukis Székesfehérváron

Ujj Péter újságíró
Közzétéve:
2019-06-14, 10:28

Videón láthatod, ahogy egy SX4 tulaj átértelmezi a körforgalom használatának szabályait

Egy autós minden KRESZ szabályt felrúgva vett igénybe egy körforgalmat a minap. A fedélzeti kamerák használatának terjedésével szinte minden napra jut egy-egy videofelvétel a szabálytalankodókról. Lehet röhögni, lehet hüledezni, lehet szörnyülködni, de leginkább lehet tanulni. Soha nem lehet tudni, hogy kiről mikor és hol készül felvétel miközben az utakon ügyetlenkedik.

balra hajtott be a Suzukis a Székesfehérvári körforgalomba

A főszereplő Suzukis szépen besorolt a kereszteződésbe és megadta a szabályosan közlekedőknek az elsőbbséget. Eddig pipa, mindent jól csinált. Közben indexelt is, ráadásul balra, de mint tudod, a körforgalomba való behajtás során nem kell használni az irányjelzőt, azt csak annak elhagyásakor kell működtetni. Az első szabálytalanságot tehát itt követte el. A következőt pedig, hogy balra akart bekanyarodni. Balra egy körforgalomban! Némi várakozás után egy Ford Fusion megállt és beengedte. Aztán a körforgalomban szabálytalankodó az első lehetőségnél gyorsan el is hagyta a kereszteződést. Látszik, hogy egy kicsit rálép a gázra, mint akinek bevillant, hogy butaságot csinált. Manőverével nem kis meglepetést okozott a többi közlekedőnek és kész szerencse, hogy a bénázásból nem lett baleset.

Érdekelnek az autós aktualitások? Kövesd nyomon Autós híreinket YouTube csatornánkon!
Íme, a legfrissebb híreink:

Kapcsolódó írások

A legőrültebb autók a 2017-es tokiói autószalonról
2017. november 02.
A japánoktól Európába egészen visszafogott modellek jutnak csak el, de a galéria bemutatja azt is, mit tudnak kihozni magukból, ha a saját közönségüknek gyártanak
A nagy Suzuki kvíz - válaszolj 10 kérdésre!
2017. december 10.
A Suzukit nem kell senkinek se bemutatni, olyannyira népautó Magyarországon, amennyire a Volkswagen Németországban, de vajon mennyit tudsz róluk? Teszteld a tudásod!
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
Használt Ford Focus az autópályán
2019. június 02.
Az 500 ezer és 1 millió forint közötti áron elérhető használt autókból vajon melyik típusok közül érdemes válogatni?