Vajna Timi kölcsönadta a jósnőjének Andy Vajna többmilliós Bentley-jét

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-13, 13:37

Az autót hamarosan elárverezi az üzletasszony.

Hamarosan kalapács alá kerül az a 2007-es kivitelű limitált szériás Bentley, amire amíg élt, Andy Vajna úgy vigyázott, mint a szeme fényére. A luxusjárgányt az egykori filmproducer özvegye, Vajna Tímea bocsátja árverésre, a befolyt pénzből beteg gyerekeken segít majd az üzletasszony.

A Bors megtudta, hogy Andy Vajna halála óta többször is meg volt járatva a Bentley, azt ugyanis Vajna Timi kölcsönadta a jósnőjének.

„Valóban használtam Andy autóját, mert az én kocsim rossz volt, és amíg javították, Timi odaadta a Bentley-t. Fantasztikus járgány. Amikor beültem a Bentley-be, az első két alkalommal na­gyon éreztem Andy jelenlétét. De ez teljesen normális” – mondta a bulárlapnak Baranyi Rozi.

Timi azt mondta, hogy aki beül a sötétkék színű kocsiba, az megérezheti a malibui, Los Angeles-i napfényt. Az özvegy nemsokára eladásra kínálja az autót, a kocsiért kapott pénzből pedig beteg gyerekeket segít majd. Timi jósnője úgy saccolja, hogy 100-120 ezer eurót érhet most Andy luxusautója.

Az autós világ friss híreiért nézd meg az Alapjárat hírműsorát!

Forrás:

További autós hírek

Rosszul sikerült egy próbaút Szentpéterváron. Egy hölgy szemelt ki magának egy Audi A7-est Szentpéterváron, el is vitte próbaútra, amikor nagy…

Megdöbbentő Facebook poszt és YouTube videó került ki az Internetre a tegnapi napon, amire olvasónk hívta fel a figyelmünket. Egy…

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint szombat kora délután baleset történt Eger és Kerecsend között. Három személyautó érintett a balesetben. A…

A koszos autó elég lehangoló látvány. A tél bekövetkeztével pedig egyre több olyan autót látni az utakon, amit belep a…

A nagycsaládosok részére autóvásárláshoz biztosított állami támogatás jelentős zavart okozott az autókereskedői és az autóvásárlói körökben is – írja az…

Kapcsolódó írások

Bentley Bentayga
2018. október 04.
A több mint 95 éve luxusautó-gyártással foglalkozó brit vállalat nagyjából két éve még úgy érezte, nem késő beszállnia a dízel buliba. Dízeles erőforrást fejlesztettek a Bentayga számára, ami mostanra kudarcot vallott.  
2019. november 22.
Andy Vajna hagyatékának aukcióján nem csak a filmes relikviák és klasszikusok, hanem egy Continental GT is kalapács alá kerül.
Ayrton Senna gokartja elölről
2018. október 07.
Egy londoni árverésen került kalapács alá a legenda által vezetett jármű
Űrdongó Camarók szemből fotózva
2019. január 04.
Elárverezik a Transformers filmek kedvelt karakteréhez épített demó autókat