Vasárnap útlezárás lesz a Teréz körúton a Nyugatinál

Közzétéve:
2019-05-17, 10:00

Építkezési munkálatok miatt változik a forgalom rendje a Teréz körúton

Ezen a hétvégén nem lesz egyszerű Budapest belvárosában közlekedni, hiszen vasárnap lezárják a Teréz körutat a Podmaniczky utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) információi szerint építkezés miatt rendelték el a lezárást, így sem autóval, sem kerékpárral, de még csak gyalog sem lehet majd bemenni erre az útszakaszra.

A Teréz Körút a Nyugati Pályaudvarnál

A 4-es és a 6-os villamos sem áll majd meg a Nyugatinál, még a 9-es buszt is elterelik egy másik útvonalra Óbuda felé. A Váci út és a Szent István körút irányából érkezők a Lehel téren és a Ferdinánd hídon keresztül tudják elkerülni ezt az útszakaszt, a Bajcsy-Zsilinszky út felől pedig érdemes a Podmaniczky utcán át a Nagykörútra kanyarodni. A Blaha Lujza térről úgyszintén a Ferdinánd hídon át lehet visszatérni a Nagykörútra és a Váci útra.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Tüntetők a Lánchídnál
2019. január 18.
Budapesten és vidéken egyaránt nehézkes lesz az autós közlekedés
Elektromos hajtású vízitaxival rukkolt elő az ABB!
2018. május 16.
Futurisztikus, egyben környezetkímélő közlekedési eszköz prototípusát tesztelték a Genfi-tavon.
Budapest sávelzárás
2018. október 31.
A 9 hónapon át tartó sávlezárásokkal még valahogy együtt tudunk élni, hiszen muszáj. De az, hogy jelen helyzetben a Kossuth Lajos utcában irányonként csupán egy-egy sáv járható, az már azért több, mint fájdalmas.   
Ideges sofőr
2018. november 05.
A felújítási munkálatok a nyár elmúltával sem állnak meg, továbbra is rengeteg helyen találkozhatsz lezárásokkal és korlátozásokkal