Videón, ahogy Eden Hazard Nissan elektromos autókat tesztel

Közzétéve:
2020-08-04, 04:51

A Real Madrid futballistája Oliver Rowland Formula-E versenyző társaságában körözött Spanyolországban.

A Nissan elektromos kínálatának modelljeit tesztelte Eden Hazard, a Real Madrid és a belga válogatott támadója, valamint a Formula-E sorozatban versenyző Oliver Rowland. A két sportoló a spanyolországi Jarama versenypályán találkozott, ahol Hazard Rowland tanácsait követve próbálgatta a Nissan Leaf e+ és a Nissan Leaf Nismo RC teljesítményét.

„Tudtam, hogy nagy élmény elektromos autókat vezetni a közutakon, ám versenypályán még komolyabb az érzés. Nagyon élveztem a Nissan Leaf Nismo RC-vel futott köröket. Szeretem a nagy teljesítményű autókat, ennek a modellnek a gyorsulása egészen lenyűgöző” - mondta Hazard.

Hazard

A belga labdarúgó válogatott csapatkapitánya 2018 óta a Nissan márka nagykövete. A Rowlanddel való találkozás előtt vett át egy vadonatúj Leaf e+ modellt a madridi Caetano Reicomsa kereskedésben – ezzel az autóval érkezett Hazard a versenypályára.

„Hatalmas focirajongó vagyok, izgalmas volt számomra, hogy találkozhattam a világ egyik legjobb játékosával. Eden nagyon jól ment, megfizethetetlen volt látni az arcán az izgatottságot” - árulta el Oliver Rowland.

Hazard pózol

„Eden Hazard egy világklasszis sportoló, akinek örömmel adtunk lehetőséget, hogy a legújabb elektromos technológiánkat tesztelje. Nincs is annál jobb, mint amikor valaki saját bőrén, az autóban tapasztalja meg az elektromos autók működését és teljesítményét” - tette hozzá Tommaso Volpe, a Nissan autóversenyzési részlegének igazgatója.

Kapcsolódó írások

DS X E-Tense tanulmányautó oldalról
2018. október 01.
Négy modell világpremierjét is az őszi autó kiállításra időzítették a franciák
2020. augusztus 16.
A Formula-E és Extreme-E versenysorozatok hatalmas teret nyithatnak az elektromos technológia fejlődése előtt.

További hírek