Villanyoszlopnak csapódott egy autós, aki a barátjával versenyzett a XX. kerületben

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-01-18, 10:14

A sofőrt nagy nehézségek árán tudták kiszedni a kocsijából.

Hatalmas baleset történt szombat hajnalban a XX. kerületben: egy autós előbb nekiment egy patikának, majd villanyoszlopba csapódott a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznál. A helyszínre érkező tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiszedni a BMW-jéből a balesetet szenvedett autóst, akit életveszélyes koponyasérülésekkel vittek kórházba.

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi a becsapódás előtt a barátjával versenyzett, emiatt jócskán meghaladta a legnagyobb megengedett sebességet. A baleset helyszínén készített fotókból látszik, hogy a BMW eleje gyakorlatilag rommá tört.

Összetört BMW

Összetört BMW

Nem sokkal korábban Szigethalmon történt egy csúnya baleset, egy autós a Rákóczi utcában száguldozott péntek este, amikor elveszítette az uralmát a kocsija fölött, és nagy tempóval egy kerítésnek csapódott. Úgy tudni, hogy a baleset pillanatában egy személy az aszfaltra zuhant és súlyosan megsérült.

Összetört kocsi

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Facebook (BalesetInfo)

Blikk

BudaPestkörnyéke.hu

Kapcsolódó írások

BMW-vel pózoló lány
2020. február 13.
Szomorú videó készült a magyar utakon tapasztalható közönyösségről.
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban

További hírek