2021. december 22. | 12:56

A kaliforniai gyártó a felhasználói élmény javítására helyezett komoly hangsúlyt.

A Tesla szokásához híven elkezdte közzétenni ünnepi szoftvercsomagját, amelyben leginkább a szórakoztatást helyezik előtérbe. A 2021.44.25-ös frissítési pakknak köszönhetően például elérhetővé vált a TikTok alkalmazás a Teslákban.

Light Show

Ez egy olyan funkció, amelyet a Tesla először a Model X-ben mutatott be még 2015-ben. Az Easter Eggként elrejtett fényjátékot az SUV sirályszárnyas ajtóinak zenére nyílása-záródása tette teljessé. Most ez a lehetőség már a kaliforniai gyártó összes járművében elérhetővé vált.

Testreszabható alkalmazásindító

Az elmúlt egy év során a Tesla egyre több ponton tette lehetővé a felhasználók számára, hogy saját ízlésüknek megfelelően alakítsák a központi kijelző megjelenését. Az ünnepi frissítésben a gyártó komoly hangsúlyt fektet a felhasználói élmény javítására.

Holttérfigyelő kamera

Mostantól az index bekapcsolásával egyidejűleg a központi kijelzőn automatikusan megjelenik a holttérfigyelő kamera élőképe.

TikTok

A Tesla Theatre alkalmazáson belül elérhető vált a TikTok felülete, így már az autó képernyőjén is nézhetjük a különféle videókat. Ezt azonban csak akkor tehetjük meg, amikor az autó váltója P fokozatban van.

Sonic, a sündisznó

A Tesla Arcade-on belül új videójátékkal lehet elütni az időt. A gravitációval dacolva lehet legyőzni Dr. Eggmant, mint minden idők leggyorsabb sündisznója.

Sudoku

Aki nyugalmasabb, az elmét jobban megtornáztató időtöltésre vágyik, az az Arcade-ban már Sudokuval is játszhat.

The Battle of Polytopia

Újabb, a játékokat érintő változás, hiszen az új többjátékos módnak köszönhetően lehetőség van a barátokkal is játszani a The Battle of Polytopiát.

Hideg időjárás esetén

Mostantól a Tesla alkalmazáson keresztül előre lehet kondicionálni az autó utasterét még úgy is, hogy az akkumulátornak alacsony a töltöttségi szintje. Az autó akkumulátorának megóvása érdekében a klímafunkciók továbbra sem elérhetőek extrém alacsony töltöttség esetén.

Automata ülésfűtés

Az utastér hőmérséklete és a klímaberendezés beállításai alapján az első sor üléseinek fűtését a rendszer mostantól automatikusan szabályozza.

Ha szeretnél Teslát venni, akkor keresd fel a mah-ev.hu weboldalt! Král Ádám (adam.kral@mahzrt.hu), és Luczek Dávid (david.luczek@mahzrt.hu) készséggel állnak rendelkezésedre telefonon (+36-20-666-8888) vagy e-mailben.