péntek - 2022. december 02.
2.5 °C
enyhe eső
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 695 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ha a Simpson Családnak hinni lehet, hamarosan érkezik a Tesla Cybertruck

2022. november 04. | 23:44

A népszerű animációs sorozatban annyi történést jósoltak meg pontosan, miért éppen most tévednének?!

Eredetileg 2021-re tervezték, a jelek szerint azonban minimum 2023 tavaszáig várat magára a Tesla Cybertruck gyártásának elindítása. Tavaly novemberig már 80 milliárd dollár értékben érkezett foglalás a formabontó külsejű járműre, az érdeklődés tehát kétségkívül jelentős.

Az elektromos pickup feltűnt a Simpson Család egyik epizódjában is, a népszerű amerikai animációs sorozat pedig a történelem több jelentős eseményét is megjósolta, így a Tesla Cybertruck érkezésére is hamarosan számítani lehet.

A Cybertruck a Rémségek háza című, évente visszatérő Halloween-epizódban mutatkozott be. A címmel akár a Tesla által megálmodott formatervre is célozhattak volna, a Cybertruck ugyanis elég ronda ahhoz, hogy gyerekeket lehessen vele ijesztgetni. A sorozatban az elektromos jármű egyébként a Képregényes Fickó tulajdonaként jelenik meg.

A mostani egyébként nem az első alkalom, hogy a Simpson Család készítői a Tesla-témával foglalkoznak. 2014-ben Elon Musk is szerepelt egy epizódban, illetve a 2023-ban érkező új Roadster is bekerült az animációs sorozatba.

A Simpson Család egészen hátborzongató pontossággal jósolt meg múltbeli történéseket. Egy 2000-es epizódban előrevetítették, hogy Donald Trumpból amerikai elnök lesz, szerepelt a műsorban az ebola- és koronavírus-járvány, ők előre tudták, hogy a marihuána legális lesz Kanadában, vagy azt, hogy Bengst Holmström közgazdasági Nobel-díjat fog kapni.

Depositphotos

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!