Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 02.
3.5 °C
köd
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Így vereti rákjárásban a GMC Hummer EV – VIDEÓ

2021. november 22. | 16:20

Az elektromos pickup 1000 lóerőt és 15 990 newtonmétert képes leadni.

A GMC Hummer EV kétségkívül egyik legmenőbb funkciója a CrabWalk üzemmód, amelynek köszönhetően a villanyautó a négykerékkormányzás révén teszi lehetővé, hogy a pickup átlósan oldalazva haladjon.

A Detroitban immár 26. alkalommal megrendezett Woodward Dream Cruise során az elektromos Hummerek konvoja látványos bemutatót tartott, hogyan lehet egy autóval rákjárásban közlekedni. Az alábbi videó egy amatőr felvételekből készített összeállítás:

Azok számára, akik eddig még nem találkoztak a GMC Hummer EV-ben megtalálható CrabWalk üzemmóddal, ennek a funkciónak a lényege, hogy szükség esetén mind a négy kerék kormányozhatóvá válik, így átlósan is tud majd mozogni a kocsi. Ez kimondottan praktikus lehet például, ha szűk helyre kell beparkolni a több mint 5 méter hosszú monstrummal. Természetesen nehéz terepen is jó szolgálatot tehet, vagy adott esetben elkápráztathatjuk vele a bámészkodókat, mint ahogy az a videóban is látható.

A Genereal Motors úgy döntött, hogy tisztán elektromos autóként lehet új életet a Hummer márkába, amelynek gyártása 2010-ben fejeződött be. A GM BT1 platformra épülő pickup 1000 lóerős teljesítményre lesz képes, 15 990 newtonméter forgatónyomatékot ad le, valamint 3 másodperces 0-100-as sprintidővel rendelkezik.

A hírek szerint a modell gyártása még az idén megkezdődhet a GM Detroitban található Factory ZERO névre keresztelt üzemében.

Ez az Aston Martin valaha készített legkisebb autója Szakszervezet: az elektromos autók miatt 60 000 munkahely szűnhet meg Olaszországban

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!