A világban számos olyan híresség él, akiknek annyi pénzük, hogy már nem tudják mire költeni. Sokan vásárolnak olyan élvezeti cikkeket, melyeket egy átlagember nem engedhet meg magának. Ez alól a luxusautók sem jelentenek kivételt. A most következő listán 15 olyan celeb található, akik egy vagyont fizettek egy kocsiért.

15. David Beckham - $407,000 (119 millió 500 ezer forint)

Az angol ex-futballista, jelenlegi klubtulajdonos egy Rolls-Royce Phantom Drophead modellért csengette ki ezt a csillagászati összeget. Beckham a mai napig elképesztő hírnévnek örvend, sportolói pályafutása végeztével sem kell anyagi gondokkal küzdenie. Az angol sztár garázsában számos luxusautó parkol, az említett Rolls-Royce köztük a legdrágább.

14. Rick Ross - $430,000 (126 millió 263 ezer forint)

A Maybach 57 Coupe a Mercedes-Benz kínálatának egyik legdrágább darabja. Egy ilyen modell áll Rick Ross, amerikai rapper tulajdonában. A zenész gyakran szövegel gazdagságról, hatalomról és hírnévről – egy ilyen luxusautóval a garázsban valószínűleg tudja, miről beszél.

13. Nicolas Cage - $670,000 (196 millió 720 ezer forint)

Nicolas Cage a világ egyik legsikeresebb színésze. A hollywoodi sztár nem sajnálta a közel 200 millió forintos vételárat a képen látható Ferrari Enzóért. Cage vakmerő és magamutogató személyiség hírében áll, ez az autó pedig tökéletes illik a színész karakteréhez.

12. Jerry Seinfeld - $700,000 (205 millió 528 ezer forint)

Jerry Seinfeld egy szituációs komédiával robbant be a köztudatba, azóta pedig Comedians in Cars Getting Coffee címmel YouTube-sorozatot készít. Az egyik epizódban az akkori amerikai elnökkel, Barack Obamával kocsikázott. A humorista legféltettebb kincse egy Porsche 959, mely 313 km/h-s végsebességre képes.

Jerry Seinfeld

11. Simon Cowell - $1.6 millió (469 millió 780 ezer forint)

A Bugatti Veyron rendkívül népszerű a gazdag hírességek körében, egyrészt egyedülálló teljesítménye és formabontó kinézete miatt, másrészt azért, mert mindenki a kedvére való extrákat válogathatja össze. A tehetségkutatók szókimondó zsűritagja egy különösen drága példányt választott magának.

Simon Cowell

10. Kim Kardashian - $190,000 (55 millió 785 ezer forint)

A Kardashian-családról közismert, hogy dúskálnak a gazdagságban és a luxusban – ezt pedig rendszeresen az egyszerű emberek orra alá dörgölik. Kim Kardashian egyik luxusautója egy Ferrari F430, ami egyértelműen a fényűző életmód jelképének számít.

 Kim Kardashian

9. Jay Z - $8 millió (2 milliárd 348 millió forint)

Ha egy autónak ennyi az ára, az csak egy különleges darab lehet. Az amerikai rapper, Jay-Z soha nem szerény életviteléről volt híres. A sztár Maybach Exelero modellje megközelítőleg 2,5 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárt ér. A kocsi feltűnt Jay-Z Lost One című számának videóklipjében is.

Jay Z

8. Paris Hilton - $285,000 (83 millió 679 ezer forint)

Paris Hilton is a jól ismert rongyrázók közé tartozik. A nemzetközi hírnévvel rendelkező celeb autói is a luxusról árulkodnak. Hilton egyik legdrágább kocsija egy Bentley GT Continental, mely a sztár igényei alapján tetőtől-talpig rózsaszínben pompázik.

Paris Hilton

7. Flo Rida - $1.7 millió (499 millió 144 ezer forint)

Flo Rida napjainkban az egyik legsikeresebb rapper a világon. A pályafutása során öt stúdióalbumot és számos népszerű kislemezt kiadó előadó megengedhette magának, hogy közel 500 millió forintot költsön egy Bugatti Veyronra. Egyesek szerint a felnik 24-karátos arányból készültek…

 Flo Rida

6. Steven Tyler - $1.1 millió (322 millió 973 ezer forint)

Az Aerosmith énekesének birtokában van a világ egyik leggyorsabb autója. A Hennessey Venom GT Spyder 426 km/h-s végsebességre képes – lenyűgöző érzés lehet egy ilyen teljesítményű kocsit vezetni.

Steven Tyler

5. Kendal Jenner - $90,000 (26 millió 425 ezer forint)

Alighanem Kendal Jenner büszkélkedhet az egyik legdrágább 16. születésnapi ajándékkal a világon. Az amerikai modell egy Range Rover SUV-t kapott, melyet az azóta eltelt időben még jobban felturbózott.

Kendal Jenner

4. Miley Cyrus - $140,000 (41 millió 105 ezer forint)

A kőgazdag celebek gyakran cserélgetik autóikat, ezért is említésre méltó, hogy Miley Cyrus már 3 éve használja a képen látható Porsche Cayenne GTS modellt. Ez a kocsi egyszerre áldoz a praktikusság és a luxus oltárán.

Miley Cyrus

3. P. Diddy - $533,000 (156 millió 495 ezer forint)

Az amerikai előadó nemrégiben egy közel 12 millió forint értékű verdát ajándékozott fiának, ezek után pedig nyilvánvaló, hogy ő valami drágább autóval jár. A Phantom Drophead Coupe a legértékesebb Rolls-Royce a világon, melynek felettébb kényelmes és fényűző stílusa magával ragad.

P. Diddy

2. Joe Johnson - $200,000 (58 millió 722 ezer forint)

Az NBA-ben érdekelt Atlanta Hawks kosárlabdázója, Joe Johnson a megszokottaktól eltérően nem egy luxus szuperautót, hanem egy méregdrága Ford F650-et vásárolt magának, amely számos extrának köszönhetően érte el a 200 ezer dolláros vételárat.

Joe Johnson

1. Nick Mason - $25 millió (7 milliárd 340 millió forint)

Nick Mason valóban szeretett volna kitűnni a tömegből, így megvásárolta az autózás történelmének egy darabját, egy Ferrari 250 GTO-t. A klasszikus autó a Ferrari egyik legnépszerűbb gyártmánya, főként egyedi stílusának és lenyűgöző teljesítményének köszönhetően.

Nick Mason

Te melyik hírességgel cserélnél szívesen?