2020. december 27. | 06:26

A nyár utolsó hónapjában a gumik voltak a porondon.

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 augusztusából!

Érdekel, hogy néz ki egy gumi belseje menet közben?

Ilyesmit talán még sosem figyelhettél meg, kivéve akkor, ha találkoztál már ezzel a cikkünkel. Ha erre még nem került sor, itt az ideje, hogy pótold!
 
Így néz ki az abroncsod belseje gumiégetés közben – VIDEÓ
 
Újabb izgalmas kísérlet. A videót úgy rögzítettek, hogy a gumiba szereltek egy GoPro kamerát. Látványosan szakad cafatokra a gumiabroncs futófelülete.

Ha pedig gumikra van szükséged, keress a gumik.hu oldalán!

Ezeket vezetik a Formula 1-es pilóták a pályán kívül
 
Kíváncsi vagy, mit vezet a hétköznapokban Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton vagy Charles Leclerc? Most megtudhatod! Lesz egy-két olyan autó, amin alaposan meg fogsz lepődni...

Így csinál hülyét a 30 éves Kadett egy RS6-ból

A versenyt nem lehet feltétlenül fairnek nevezni, viszont annál látványosabb. A videó tanulsága: ne ítélj a külső alapján!
 
Arnold Schwarzenegger járműkollekcióját LÁTNI KELL

A terminátor amellett, hogy valóságos tankkal is rendelkezik, olyan sportos járgányokat is hajt néha napján, mint egy Porsche 911 Turbo és egy Bugatti Veyron.
 
40 tonnás nehézdömperrel driftelt a rutintengerben úszó sofőr – VIDEÓ

Gondoltad volna, hogy egy hatkerekű monstrummal is lehet driftelni? Itt a bizonyíték arra, hogy a lehetetlen nem létezik, feltéve, hogy a körülmények megfelelőek.
 
A történelem 10 legnagyobb fordulatszámokra képes sorozatgyártású autója

Az autóipar legjei mindig izgatják olvasóinkat, nem volt ez máshogy e cikk esetében sem. A lista elemei egyaránt mesteri remekműnek tekinthetők.

F1: Top10 felejthetetlenül rossz pilóta

E toplistára olyan versenyzők kerültek, akik kirívóan rosszak voltak, nem csak a csapattársukhoz képest. Ezúton kérünk elnézést az Alex Yoong rajongóktól!
 
Ezek a technológiailag legfejlettebb autómárkák 2020-ban

Az év lassan véget ér, a J.D Power azonban már augusztusban elkészítette rangsorát. Némi meglepetésre a Volvo végzett az élen, a lista első öt helyezettje között pedig nincs japán gyártó.
 
Melyik a 9 legjobb nagyautó 2020-ban?

Nüansznyi különbségek vannak a nagyautók kategóriájában, így nehéz igazságot tenni. A brit Autocar ennek ellenére megpróbálkozott ezzel, s felállította a nagy szedánok toplistáját.