vasárnap - 2022. szeptember 25.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A 37 legfurcsább autós reklámfotó - 1. rész

A marketingeseknek vannak őrült ötleteik, de ennyire?!

Életed során több tízezer autós reklámhoz lehet szerencséd. A legjobbak és a legrosszabbak egyaránt megmaradnak az emlékezetedben. A most következő autós reklámképek kétségtelenül a legfurábbak közül valók.

A képeket ide kattintva tekintheted meg.

1. Amphicar 770

Az Amphicar egy 1960 és 1965 között készült kétéltű autó volt, melyet a Quandt család tulajdonában lévő vállalat gyártott Németországban. A reklámötlet egyébként nem rossz, esős napokra mondjuk nem ajánlanám, illetve vannak ennél alkalmasabb eszközök is a horgászathoz.

2. Austin Maestro

Az autó nevéhez méltón a képen három „maestro” látható. Csak azt nem értem, miért kellett a karmesternek is rendszámot adni…

3. Austin Maestro

Úgy néz ki, marketingötletekből nem volt hiánya az Austin háza táján a nyolcvanas években. A próbabakákkal szerintem az autó tágas belső terét próbálják kihangsúlyozni. Más kérdés, hogy félbevágott emberek ritkán zsúfolódnak be ennyien egy kocsiba.

4. BMW 700

„Figyi marketingesek! Van valami ötlet az új 700-as kabrió reklámjára?

„Egy nő és egy férfi ül a kocsiban, integetnek pár ipsének, akik erősen megrakott szamarakat vezetnek felfelé egy emelkedőn.”

„Ez jó lesz. Hol kell aláírni?”

5. BMW 2002

A BMW központja Münchenben található, így adja magát a bőrnadrág, valamint a helyi népviselet többi darabja. Az autentikus német életképhez csak egy pár korsó sör hiányzik.

6. BMW Isetta

A vesztes II. világháborút követően a BMW csődközeli állapotba került. A katonai repülőgépekhez már nem kellett motort gyártani, a németeknek pedig nem sok pénzük volt autót venni. Így jött létre a rendkívül olcsó és kisméretű Isetta, melyhez egy olasz cég biztosította a terveket. Az esküvővel egybekötött termékbemutatót már kevésbé értem.

7. Chevrolet Roadster Truck

Németország után vessünk egy pillantást az Egyesült Államokra. A kép 1930-ból származik, nem tudom, akkor gyakorinak számított-e, hogy valaki egy Chevy platójáról próbáljon golfozni. A pálya tulajdonosa helyében biztosan nem örültem volna, ha egy ilyen nehéz jármű tönkreteszi a gyepszőnyeget.

8. Chevrolet Bel Air

Az ötvenes években járunk, egy csoport jól öltözött ember figyel egy gyönyörű Chevyt egy kocsifeljárón. Várj csak! Ez nem is egy feljáró, a kép tetején látszik a stúdió mennyezete…ilyen amatőr hibát!

  • Címkék:
  • Top

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!