Az elmúlt közel másfél év során hónapokig zárva voltak a szállodák. A jelenleg hatályos rendelkezések szerint Magyarországon a védettségi igazolvánnyal rendelkezők igénybe vehetik a hotelek szolgáltatásait, ám ezzel a kiváltsággal csak a lakosság egy része rendelkezik. A korlátozó intézkedések hatására egyre többen választják a lakóautós kirándulásokat, hiszen ilyen esetben a közlekedési eszköz a szállás kérdésére is megoldást jelent. Az autógyártók a megnövekedett keresletre reagálva érdekes átalakításokkal állnak elő.

A most következő történet főszereplője egy Super Bugger nevű lakóautó, melynek alapját egy 1969-es Volkswagen Bogár képezi. Egy kaliforniai cég a hetvenes években merész gondolattal állt elő, megalkotta az egyik az egyik legaranyosabb, egyben legfurcsább konstrukciót ebben a kategóriában.

Az egyetlen dolog, ami a klasszikus VW Bogárra emlékeztet, az az autó eleje, a „motorháztető” alatt pedig továbbra is a csomagtér lapul. A lakóautó belső tere egyenesen a hetvenes évekbe repít bennünket vissza. A padlót barna és bézs színű szőnyeg borítja, a falakon falambéria található, a függönyök láttán pedig nagyszüleink régi nyaralója jut eszünkbe. A szellőzést a plafonon található tetőablak biztosítja.

A jármű felszereltségéhez egy aprócska főzőlap és mosogató is hozzátartozik. Ebben a lakóautóban nincs modern infotainment rendszer, útközben egy AM/FM rádió biztosítja a szórakozási lehetőséget. A képek alapján kissé szűkösen, de két ember azért elfér a belső térben. A szóban forgó Super Bugger egy 1973-mas VW Bogár 1,6-os motorjával közlekedik. Az extra súly miatt a felfüggesztésen apró módosításokat kellett eszközölni. A felvételen látható lakóautó 5,6 millió forintnak megfelelő összegért kelt egy indianapolisi árverésen.