9 híresség, akinek nincs jogosítványa

Közzétéve:
2020-10-24, 06:06

Az autóvezetés egy teljesen hétköznapi tevékenység, azonban nem mindenki érzi annyira fontosnak, hogy megtanulja.

A jogosítvány megszerzése nem annyira bonyolult feladat, igaz? A XXI. század rohanó tempója mellett az autó elengedhetetlen bizonyos élethelyzetekben, ám ezt nem mindenki gondolja így. Következzen most 9 olyan híres ember, akik tudnak vezetői engedély nélkül létezni.

9. J.K. Rowling

Minden idők egyik legsikeresebb írónője, a világhírű Harry Potter-sorozat alkotója zseniális elme, az autóvezetés képességét azonban nem sajátította el. Saját elmondása szerint ez mindenkinek jobb így, ugyanis annyira rossz a térérzékelése, hogy csak problémát okozna az utakon.

J.K. Rowling

8. Noel Gallagher

Az Oasis együttes tagja imád utazni, jogosítvánnyal viszont nem rendelkezik. Volt idő, mikor öt autó is volt az énekes tulajdonában, valószínűleg azért vette őket, mert volt rájuk pénze. Kedvenc futballcsapata, a Manchester City mérkőzéseire sem kocsival jut el, pedig sokszor idegenbe is elkíséri őket. Gallagher több interjúban is elmondta, hogy kínosnak tartja az autóvezetői képességek hiányát – talán itt az ideje órákat venni?

Noel Gallagher

7. Kate Beckinsale

A Pearl Harbor és a Szerelem a végzeten című filmek főszereplője többször nekifutott a forgalmi vizsgának, ám minden alkalommal elhasalt rajta. A színésznő gyakran pózol autókban, ám a vezetésről nem sok fogalma van. Ha el kell jutnia egyik pontból a másikba, inkább más megoldást választ..

Kate Beckinsale

6. Carey Mulligan

A fantasztikus Carey Mulligan a Büszkeség és balítélet, illetve az A Nagy Gatsby című filmekben nyújtott kiemelkedő alkotást, ám az Egyesült Királyságban öt alkalommal megbukott a forgalmi vizsgán. Amerikában egy filmes munka kapcsán sikerült megszereznie a jogosítványt, ám amikor hazatér, inkább a tömegközlekedést vagy a taxit választja.

Carey Mulligan

5. Perrie Edwards

Perrie Edwards egy tehetséges angol énekesnő, a Little Mix nevű banda tagja. A csapatból mindenkinek van jogosítványa, egyedül Perrie nem tudta sikeresen teljesíteni a vizsgát. Autókat azért már vett magának, hátha egyszer meglesz a papír is hozzá. A fiatal sztár édesanyját is meglepte egy Range Roverrel – anyukának ráadásul jogsija is van!

Perrie Edwards

4. Robbie Williams

Robbie Williams a Take That fiúbanda tagjaként kezdte pályafutását, a legnagyobb sikereit pedig szólóénekesként érte el. A rendkívüli népszerűségnek örvendő brit sztárról kevesen gondolnák, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Valószínűleg nem okoz gondot számára, hogy fizetett sofőrje legyen.

Robbie Williams

3. Charlie Watts

Charlie Watts a legendás Rolling Stones együttes dobosa. Zenészként elképesztő karriert futott be, önéletrajzában azonban nem szerepel a jogosítvány. Watts a zenélés mellett lótenyésztőként tevékenykedik – talán ez vonta el a figyelmét az autóvezetéstől. Ha jobban belegondolok a rocksztárok átlagos életstílusába, jobb is, hogy nem ült be a volán mögé.

Charlie Watts

2. Emma Roberts

A vígjátékok rajongói a Családi üzelmek című komédiából ismerhetik a szőke hölgyet. A film többnyire egy lakóautóban játszódik, Emma Roberts a való életben azonban távol tartja magát a járművektől. A színésznő annak ellenére kapott ideiglenes vezetői engedélyt, hogy nem sikerült a vizsgája. Miután másodszor is megbukott, a jogosítványa lejárt, azóta pedig inkább színészi pályafutásának egyengetésével van elfoglalva.

Emma Roberts

1. Ricky Gervais

A Golden Globe-, Emmy-, és BAFTA-díjas angol humorista pengeéles nyelvvel szólogat be más hírességeknek, miközben neki is van legalább egy komoly hiányossága: nem tud autót vezetni. Gervaist ez természetesen nem igazán zavarja, saját sofőrje van, így bárhová eljuthat vezetői engedély nélkül is.

Ricky Gervais

Kiss Gergelynek viszont van jogosítványa, nem is akármilyen autót hajt!

Kapcsolódó írások

Egymásra dobált vezetői engedélyek felülről fotózva
2019. november 13.
Gyorsabban lehet majd jogosítványhoz jutni.
jogosítvány naptáron, ceruzával
2020. június 18.
Önhibájukon kívül nem kerülhetnek hátrányos helyzetbe a tanulóvezetők.

További hírek