péntek - 2023. január 27.
0 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 630 Ft
100 674 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Árverésre kerül Belmondo szélesített Ford Mustangja

2023. január 18. | 14:31

Franciaországban tűnt fel a járgány.

Sokak által kedvelt film a Kívülálló, amelyben Jean-Paul Belmondo egy bátor rendőrt alakít. A filmben híres autós üldözés is zajlott, amely Steve McQueen Bullit filmjére utaltak.

Belmondo egy 1966-os, átalakított Ford Mustanggal üldöz bűnözőket, Franciaországban olyan sikeres volt a film, hogy majdnem ötmillióan látták.

Most árverésre bocsátják az említett Mustangot, amelyből egyébként elvileg kettő készült. A 4,7 literes V8-cal szerelt Mustang módosított futóművel és szélesített karosszériával rendelkezik, méretes gumikkal. A zöld színnel is a Bullitra hajaz a kocsi.

Az akciójeleneteket egyébként a már elhunyt kaszkadőr-sofőr, Remy Julien rendezte. Az autót 200 és 400 ezer euró (aktuális árfolyamon 79-158 millió forint) közé saccolja az Artcurial aukciós ház, az már más kérdés, hogy mennyiért fog elkelni.

A Mustangról az aukciós ház weboldalán nézhetsz meg egy galériát. Az említett üldözéses jelenetről pedig itt egy videó:

Depositphotos
Leszerelte a saját autója kerekeit, majd bement a rendőrségre és azt hazudta, valaki ellopta őket Fájó, hogy mennyire elöl vagyunk a halálos vasúti baleseteket számon tartó listán az EU-ban

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!