A BAFTA-díjjal kitüntetett Jude Law neve itthon sem ismeretlen, a londoni születésű színész számos olyan filmben és sorozatban kapott kisebb-nagyobb szerepet, melyek a magyar nézőkhöz is eljutottak a mozinak, a televíziónak és a különböző streaming-szolgáltatóknak köszönhetően (nyugi, a Zimány Linda-sztorival mi most nem foglalkozunk bővebben). Law számos más celebhez hasonlóan imádja az autókat, ezúttal az ő járműkollekcióját mutatjuk be.

Audi S8

Az Audi S8 egy elegáns sportszedán, amit nagyon sok híresség kedvel. Az első generációs A8 1994-ben jelent meg Európában, és a legtöbb változatot quattro állandó összekerékhajtással szerelték fel. Ha minden igaz, Law birtokában egy második generációs S8 modell található, amelynek V10-es motorja 450 lóerős. A színészről és autójáról készült képet ezen a linken nézheted meg.


A kép illusztráció (Forrás: Audi)

Mercedes-Benz CLK

A Mercedes CLK egy kétajtós, hátsókerék-meghajtású autó, kabrió vagy kupé kivitelben. Az autó a Mercedes C-osztályába tartozik, a vázszerkezetet, a technológiát és a karosszéria jellemzőit azonban az ikonikus E-osztály ihlette. A színésznek nagyon megtetszett a modell, régebben gyakran látták őt Los Angeles utcáin cirkálni, miközben az Mercedes CLK kabrió volánja mögött feszített. A színészről és autójáról készült képet ezen a linken nézheted meg.


A kép illusztráció (Forrás: Mercedes)

Mercedes-Benz SL R107

A Tottenham Hotspur egyik leghíresebb rajongója szilárdan hisz abban, hogy a régi aranyat ér; legalábbis ha autókról van szó. Ezért szerzett magának egy Mercedes-Benz SL-t, amely az 1980-as évektől kezdve az utak királya volt, méltóságát és kecsességét megőrizve bizonyítja, hogy az igazi klasszis időtálló.

Az autó két változatban – kupé és roadster – kapható, Law sajnos egyszer kárt tett a saját klasszikusában, de az incidens során szerencsére senki nem sérült meg. A színészről és autójáról készült képet ezen a linken nézheted meg.


A kép illusztráció (Forrás: Mercedes)

Mercedes-Benz SL

Még egy Mercedes, látható, hogy Law angol létére igazán odavan a német technikáért. A színészről és autójáról készült képet ezen a linken nézheted meg.


A kép illusztráció (Forrás: Mercedes)

Pontiac Firebird

+1

A 2016-os Lexus RX reklámarca Jude Law volt, a színész-producer természetesen az autót hirdető tv-reklámban is feltűnt.


Fotó: Lexus