péntek - 2023. szeptember 29.
14.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Bevágtak elé, ezért üldözni kezdte az autót, de leesett az útról - VIDEÓ

2022. szeptember 02. | 11:46

Jelen esetben többen is hibásak voltak a kialakult szituációért, mégis összességében a kamerás autó okozta a legnagyobb bajt. Magának köszönheti az egész balesetet, bár a videó végén megjelenő szöveg szerint ő nem így látja.

Ismét egy tanulságos eset történt Amerikában egy californiai autópályán, ahol az egész baleset elkerülhető lett volna egy kis higgadtsággal. Többsávos útszakaszon egy belső sávban szabályosan haladó autósra egy Chrysler 300 elkezdte ráhúzni a kormányt, hogy besoroljon, emiatt a kamerás autó lehúzódott és majdnem elvesztette a kontrollt a járműve felett. A manőver lement, egyértelműen a Chrysleres volt a hibás, de ezután a sértett autós üldözni kezdte. Szabálytalanul átvágott több sávon és egy záróvonalon, egy kanyart még bevett, majd terhelésváltás után a másik kanyarban leesett az útról.

A sztoriban mindkét szereplő hibás, mert a videó elején szemmel látható, hogy a kamerás autó gyorsít, nem akarta beengedni az erőszakos Chryslert, tehát már itt elkezdődött az értelmetlen cicaharc. Ezután egyenesbe szedte az autót, visszaállt és megpróbálta utolérni. De miért is? Mit ér el vele? Jól megmondja neki, hogy bunkó volt és a Chrysleres fejlesütve többet nem csinál ilyet? Azért ez ritka eset. Értelmetlen volt az egész történet az elejétől a végéig, de egyszerűen mai világunkban ennyi az ideges, türelmetlen és feszült autós.

A videó végén a kiírásban vélhetően a kamerás autó sofőrje ír, kapaszkodik mindenbe, amibe csak tud, de ez a történet akkor is sántít. Mindenhogy kétszereplős eset volt és a saját forrófejűsége miatt ő húzta a rövidebbet. Bár helyenként nem olyan finom és szofisztikált, érdemes végigpörgetni a videó alatt a kommenteket is.

Carscoops, Nyitókép: Depositphotos

Eltörölhetik a sebességkorlátozást a brit autópályákon Kiderült, hány jármű kapott eddig új formátumú rendszámot

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!