2024. január 29. | 17:47

Ne állj a magyar kézilabda-válogatott útjába, még egy autóval se, mert nekik nincs lehetetlen. Várakozás helyett a fiúk fogták, és elrakták az útból a kisbuszt.

Valaki elég hanyagul hagyott egy Mercedes-Benz V-osztály kisbuszt a kölni Lanxess Aréna mélygarázsában. Épp ott, ahol a magyar férfi kéziválogatott csapatszállítója parkolt.

Így induláskor kiderült, hogy nem fér el a nagy busz a kicsi mellett. Fiaink azonban nem estek kétségbe, hisz évtizedek óta azt tanulják, hogy csapatban az erő.

Ennek megfelelően felvették a formációt, és közös erővel arrébb tessékelték a négykerekű útakadályt. Az egyik kolléga nem volt rest reklámvideót is készíteni a mentési akcióról, méghozzá az alábbi szöveggel:

„Elállta egy autó a busz útját? Hívd a magyar srácokat!”

A hazai férfi kézilabda-válogatott egyébként az EB-n vett részt, és a végül itt megszerzett összesített ötödik helye az eddigi legjobb, amit a kontinenstornán valaha elért. Ezek után pedig az is biztos, hogy nem csak játék közben nem félnek bepiszkolni a kezüket a megfelelő eredményért.

Nem ez az első eset persze, hogy egy rossz helyre parkolt járművet puszta kézzel tesznek arrébb emberek. Épp ezért érthetetlen, miért nem tett senki semmi hasznosat 2022-ben az Egyesült Királyságban egy magára hagyott BMW-vel, amely így útfelújítási munkálatokat nehezített meg, és a munkások egyedi megoldással lettek úrrá a problémán.

Depositphotos