Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Egy 17 éve sorsára hagyott Chevrolet kapott egy alapos takarítást - VIDEÓ

2023. március 22. | 10:39

Az autó tulajdonosa 2006-ban nyom nélkül eltűnt, a WD Detailing csapata azonban szerencsére megtalálta a kocsit.

2006-ban nyom nélkül eltűnt egy férfi az Egyesült Államokban. Egy napon távozott a munkahelyéről, azóta senki nem beszélt vele, és a céges autóját sem találják. A saját tulajdonában lévő járművére azonban rábukkantak az elhagyatott ház garázsában.

A lakóépület az elhanyagoltság miatt omladozni kezdett, így a sorsára hagyott autók megmentésével foglalkozó WD Detailing csapatának a romok között átverekedve sikerült eljutnia a Chevrolet Cavalier Z24 típusú modellhez.

Az állapotjavítási munka hosszadalmas, több lépést igénylő folyamat volt. Az autót kívülről a törmelékek mellett vastag szennyeződés borította. A festést polírozással próbálták helyrehozni, a belső térben eluralkodott penésszel szemben pedig rendkívül alapos tisztítással kellett fellépni.

A fent említettek mellett a Cavalier rozsdaette ajtaja és betört ablaka is kihívást jelentett. A szakembereknek el kellett távolítaniuk az ajtópanelt, hogy rendbe hozzák a zárszerkezetet. Ezenfelül a motorháztetőt át kellett vágni, hogy megfelelően hozzáférjenek a motortérhez.

Az efféle történetek általában happy enddel érnek véget: komoly küzdelmek árán sikerült újra életet lehelni a méltatlanul elfeledett Chevybe. Az autó szinte olyan állapotba került, mintha most gördült volna le a gyártósorról.

A tisztítási folyamatot az alábbi videóban végig követheted.

Szintén Chevrolet, és szintén a WD Detailing munkája annak az 1974-es Corvette-nek a megmentése, melyről részletesen ide kattintva olvashatsz.

Kártérítést fizethet a Mercedes, mert egy dízel modellje hidegben a kelleténél több károsanyagot bocsát ki Halak potyogtak az égből egy ausztrál kisvárosban

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!