A Hyundai Accent egy megfelelő és megfizethető eszköz arra, hogy eljussunk A pontból B-be. Egy 1969-es Ford Mustang viszont már arra is jó, hogy komolyabb élményeket szerezzen. A Dream Customs India most azt is bebizonyította, hogy az Accentből (kinézetre) akár még egy Mustangot is lehet varázsolni.

Természetesen ez nem egy teljes értékű Mustang replika, de az arányok és a stílus tekintetében sokkal közelebb áll hozzá, mint néhány más házibarkács másolat, amit láttunk. Az utastérben is megpróbálták megidézni '69-es Mustang dizájnját, a végeredmény a két modell 50-50%-os kombinációjában manifesztálódott. A kárpitozás abszolút a Mustangot idézi meg, de például a kormánykerék – a műszerfalhoz és a középkonzoloz hasonlóan – a Hyundai stílusjegyeit viseli magán.

A motorról nincsenek felvételek, de minden bizonnyal nem a Ford motorja található a géptető alatt, sőt, az valószínűleg még csak nem is V8-as. Az is elég esélyes, hogy a motor, legyen bármilyen, még mindig az első kerekeket hajtja, nem pedig a hátsókat. Mindenesetre a Dream Customs India ezt az átalakítást kínálja az ügyfeleknek, a cég azt állítja, hogy modellenként körülbelül négy hónapig tart a kivitelezés.