Megsüvegelendő módon viselkedett az a pesti autós, aki a BMW-jéből kipattanva sietett egy idős bácsi segítségére egy pesti zebrán. Innen is jár egy nagy taps az úriembernek, megemelem a kalapom előtte! A nap hőse címet bezsebelő autós tettéről videó is készült, amely mellé egy levelet is mellékelt Dani, a történet főszereplője.

„A videó talán nem olyan izgalmas, mint egy szokásos vészhelyzet az utakon, viszont sajnálatos képet fest arról a közönyösségről, hogy van egy jól láthatóan teljesen eltévedt öreg bácsi a forgalomban, aki veszélyes helyzetben van, és senkinek sem jut eszébe, hogy odamenjen neki és segítsen” – írta Dani.

„Hangsúlyozom, itt nem egy befolyásoltság alatt álló emberről volt szó. Normálisan kommunikált velem, amikor átvezettem, és nagyon megköszönte a segítséget. Legyen ez a videó tanulság arra, hogy igenis figyeljünk oda egymásra.”

Nemrég egy finn tanulmány rásütötte az idióta jelzőt a finn BMW-sekre és audisokra, és valljuk be, hogy Magyarországon is sokan utálják a BMW-seket, de most itt a bizonyíték arra, hogy a bunkóság egyáltalán nem márkafüggő.

Érdekes egybeesés, de az Alapjárat szerkesztőségében is dolgozik egy Dani nevű fiatalember, aki történetesen egy BMW-vel közlekedik (most még), ennek ellenére betartja a közlekedési szabályokat. Matula úr cikkeit egyébként ide kattintva tudjátok elolvasni.