2022. október 20. | 09:07

Hamar beindultak a tippelgetések és összeesküvéselméletek a tömeges defekt okairól.

Gyanúsan hosszú sorokra lettek figyelmesek a leállósávban a hatóságok a kaliforniai 405-ös autópályán a Mullholland Drive közelében. Kiderült, hogy jogosan álltak ott az autósok, ugyanis mindannyian kereket cseréltek vagy javítottak defekt miatt. A jelentések szerint egyszerre 36 autónak kellett félreállnia a leállósávba.

Az okok egyelőre ismeretlenek, ami biztos, hogy szögek okozták a defekteket. A jelenlegi álláspont szerint a legvalószínűbb, hogy egy teherautóról eshetett le egy nagyobb doboz szög vagy fadarabok az autópályára. A reggeli csúcsforgalom ellenére szerencsére nem történt baleset.

Persze elindultak tippelgetések és teóriák azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatta a tömeges defektet. Egy volt gumijavító mesélte el, hogy egyszer a főnöke kérte meg arra, hogy szórjon ki egy marék szöget az ablakon. Azt mondta, hogy sok ehhez hasonlóan elferdült gumis van azon a környéken.

Egy másik találgatás szerint a környékbeli építkezésekről hordják szét a munkagépek, amiknek jobban kéne figyelniük, hiszen egy ilyen eset könnyen végződhetett volna súlyos balesettel.

Depositphotos