2022. október 25. | 13:01

Kissé esélytelennek tűnt eleinte, amit a nő művel a hatalmas dekor-csontvázzal.

Igazán különös esetet rögzítette a napokban egy ház térfigyelő kamerája. Az amerikai Texasban, ahol éppen dübörög a Halloween, az emberek különféle extrém dekorációkkal próbálják túlszárnyalni a szomszédot és úgy tűnik, hogyha kell, akkor ennek érdekében lopáshoz is folyamodnak.

A kamera felvételén látszik, hogy egy nő megáll fehér GMC Yukon típusú SUV-jával, amiből kiszáll és elkezdi méregetni a mű-csontvázat. Ezután elveszi az aljáról a súlyt és megindul vele az autó nyitott csomagtartója felé. Innen indul a komikus jelent, amit a videóban is látni. Elsőre kissé hihetetlen és főleg hülye gondolat, hogy a 3,6 méteres csontváz befér majd az 5,1 méter körüli teljes hosszú autóba.

Egy darabig megy a centizés és a méregetés, még a letört karját is összeszedte és bedobta a csomeszba. Ami az egész legérdekesebb része és sajnos a felvételen nem látszik, hogy a lopás sikerrel zárult és a nő magával vitte a közel 4 méteres dekorációt. A rendőrség egyelőre keresi a csontváztolvajt.

A dísz egyébként nagyon népszerű lett azon a környéken, a hatalmas csontvázat a Home Depot árulja, ami egy helyi lakberendezési áruházlánc. Mindössze 300 dollárba kerül , ami átszámítva több mint 125 ezer forint. A borsos ár ellenére hiány van az áruból, így feltételezik, hogy az elkövető lecsúszott róla a boltban, ezért gondolta, szerez egyet ingyen.

Depositphotos